Beko DDEN507XWD++

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Beko DDEN507XWD++ este un aparat frigorific extrem de eficient și util în orice bucătărie modernă. Este un frigider cu două uși, ce se bucură de foarte multe funcții interesante și de o capacitate generoasă, astfel dispune de un volum net de 436l și de unul brut de 500l.

Se face remarcat prin sistemul inteligent de răcire No Frost, un sistem foarte performat și extrem de eficient. Acest sistem împiedică fomarea gheții și totodată asigură o temperatură constantă.

Este un produs ce aparține clasei de eficiență energetică A++, astfel are un consum de energeie electrică de doar 293kWh/an.

Pe partea de design, putem spune că este un model din inox, ce prezintă un mâner orizontal de tip integrat. Deschiderea ușilor este standard, pe partea dreaptă, iar iluminarea din interior este pe LED. Este dimensionată ideal, astfel încât să se potrivească perfect oricărei bucătarii, având dimensiunile de 193 x 70 x 68.5(IxLxA)cm.

Așadar, dotați-vă bucătăria cu un astfel de aparat frigorific performant, care să ofere un nivel de performanță ridicat, achiziționându-l la un preț foarte bun, de doar 2.294lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Frigider Beko DDEN507XWD++ :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Noul aparat electrocasnic Beko prezintă o compartimentare excelentă, astfel în partea de sus se află congelatorul iar în parte de jos frigiderul. Congelatorul, dispune de două compartimente foarte spațioase și de un volum net de 86l. Pe ușa acestuia se află proiectat un afișaj LCD, de pe care se poate urmării și regla temperatura din interior. Frigiderul, vine cu un volum net de 350l, oferind 3 rafturi din sticlă foarte încăpătoare și un compartiment pentru legume și fructe. Pe ușa acestuia se regăsește dozatorul de apă, un lucru extrem de bun și de eficient, mai ales în verile călduroase.

Să nu uităm că vorbim despre un frigider extrem de performant, astfel se bucură de câteva funcții foarte eficiente, precum funcția de super-răcire, funcția de super-congelare, funcția Eco, sistmul antibacterian, reglarea temperaturii în mod electronic, funcția de ionizare, funcția Eco Fuzzy, Active Dual Cooling și Ventilator.

Rolul ventilatorului este de a asigură distribuirea aerului în mod uniform, astfel încât performanțele la răcire să exceleze.

Mulțumită sistemului Active Dual Cooling, restabilirea temperaturii va fi mult mai rapidă la deschiderea ușii, astfel va fi cu 20% mai eficientă.

În concluzie, frigiderul cu două uși Beko DDEN507XWD++ este aparatul frigorific ideal în orice bucătărie modernă, astfel încât oferă un grad ridicat de eficiență și performanță.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Frigider cu 2 uși
 • Sistem de răcire frigidersi congelator NO FROST
 • Afișaj LCD
 • Dozator de apă
 • Iluminare interioară cu LED
 • Ventilator
 • Funcție ionizare
 • Active Dual Cooling System
 • Funcție Eco Fuzzy
 • Clasă de eficiență energetică A+++
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.