Beko DBKEN386WD+

Beko DBKEN386WD+ este o combină frigorifică ideală, ce dispune de o capacitate generoasă de depozitare, undeva la 321 litrii volum net și 361 litrii volum brut. Vine proiectată cu frigider și congelator, amândouă având un volum generos de încărcare.

Este un aparat frigorific al clasei A+ de eficiență energetică, deci de aici reiese un consum scăzut de
energie electrică.

Se evidențiază printr-un aspect distins și modern, venind din fabrică pe culoarea alb. Mânerul ușilor este unul vertical, iar deschiderea acestora se execută standard, pe partea dreaptă. Însă, datorită sistemului reversibil al ușilor, ai oportunitatea de a modifica deschiderea acestora pe partea care te avantajează. Prezintă dimensiuni slim, de 201 x 59.5 x 60cm, așadar nu va ocupa foarte mult din spațiu.

Așadar, pentru cei ce își doresc un aparat frigorific inteligent și modern, Beko DBKEN386WD+ este combina frigorifică perfectă oricărei familii, ce se poate achiziționa la prețul promoțional de doar 1.849lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Combină frigorifică Beko DBKEN386WD+ :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Este un produs frigorific extrem de performant, fiind echipat cu foarte multe funcții, precum termostat reglabil, dozator de apă, ce vine atașat pe exteriorul ușii frigiderului. Tot pe ușă este situat și un display de tip LED, pe care îl poți folosi drept ceas, recorder sau chiar timer.

După cum spuneam mai sus, modelul de față este conceput cu frigider și congelator. Așadar, de început o să prezentăm frigiderul, ce vine proiectat în partea de jos a combinei. Prezintă un sistem de răcire foarte inteligent de tip No Frost și are un volum net de 231l. Este format din 4 rafturi din sticlă extrem de spațioase, 7 suporturi pe ușă, din care 4 sunt mici iar 3 sunt mari, plus un compartiment special și util, pentru fructe și legume. În partea de jos a aparatului vine proiectat congelatorul, cu un sistem de răcire identic ca cel de la frigider și are un volum net de 90l. Dispune de 3 compartimente încăpătoare și are o capacitate de congelare de 6Kg/24h.

Alte funcții extrem de interesante și de utile de care se bucură acest produs electrocasnic Beko, ar fi funcția de super-congelare, reglarea electronică a temperaturii, sistem de avertizare special pentru ușă deschisă, sistem antibacterian și sistem Multiflow.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem de răcire frigider și congelator NO FROST
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Sistem Multiflow
  • Funcție super-congelare
  • Sistem antibacterian
  • Sistem de avertizare pentru ușă deschisă
  • Reglare electronică a temperaturii
  • Afișaj LED
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.