Beko DBKEN326+ – combină frigorifică încăpătoare, eficientă și economică

Beko DBKEN326+ este un aparat frigorific voluminos, economic și eficient, ce pune la dispoziție frigider și congelator, ambele destul de spațioase.

Așadar, avem deaface cu un produs inteligent, ce beneficiază de sistemul de răcire No Frost, având un volum brut de 320 de litrii și unul net de 287 de litrii. Dispune de afișare LCD, de pe care vei putea urmării temperatura din interior.

În stocul de produse electrocasnice al celor de la eMag, un astfel de aparat frigorific îl regăsim la prețul competitiv de numai 1.394lei (vezi preț actualizat).

Vorbim despre o combină frigorifică de culoare albă, ce prezintă ușile reversibile cu mâner vertical, ce au deschidere pe partea dreaptă. Cât despre trăsături, vine dimensionată astfel: 184.5 x 59.5 x 60(IxLxA)cm.

Același model de combină frigorifică întâlnim și în gama de produse a magazinului online Altex.

Imagini cu Beko DBKEN326+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un aparat frigorific ce provine din clasa A+, ce asigură un consum energetic foarte bun, de numai 322kWh/an.

Așa cum am spus ceva mai sus, avem deaface cu un produs frigorific alcătuit din frigider și congelator. Proiectat în partea de sus a produsului, frigiderul vine cu un volum net de 197l, fiind compus din: compartiment brânzeturi, compartiment fructe și legume, 3 suporturi pe ușă și 4 rafturi din sticlă. În partea inferioară, găsim congelatorul, ce are un volum de 90l, fiind compus din 3 compartimente spațioase. Capacitatea de congelare a frigiderului ar fi de 5Kg/24h.

Funcțiile acestei combine frigorifice Beko sunt: funcția super congelare, funcția vacanță, sistemul antibacterian, sistemul de avertizare pentru ușă deschisă, reglare electronică a temperaturii, sistemul Multiflow și ventilator incorporat.

Ar mai fii de spus, că dispune de un singur compresor, vine cu agent de răcire R600a și are o autonomie generoasă fără curent, de 17h. La achiziționarea acestei combine frigorifice, veți primi un suport pentru sticle, un suport pentru ouă și o tavă pentru gheață.

Acestea fiind spuse, Beko DBKEN326+ este o combină frigorifică spațioasă și eficientă, ideală pentru orice familie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sistem de răcire frigider NO FROST
  • Volum brut total 320l
  • Volum net total 287l
  • Clasă de eficiență energetică A+
  • Afișaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.