BEKO DBK386WD+

Te-ai hotărât să îți schimbi vechiul frigider cu unul nou, mai performant și mult mai încăpător? Ei bine, o variantă foarte bună ar fi și noua combină frigorifică de la Beko.

BEKO DBK386WD+ este un model nou de combină frigorifică, cu o capacitate de încărcare destul de mare, de aproximativ 331l. În ciuda volumulu net total, dimensiunile acestei combine sunt destul de minimaliste de doar 201 x 59.5 x 60(IxLxA)cm, astfel poate fi așezată în orice colț, grație ușilor reversibile pe care le poți monta exact cum te avantajează pe tine, fără a ocupa prea mult spațiu în locuință.

Prețul acestei combine frigorifice BEKO DBK386WD+ la data de 15-10-2014, era în jur de 1.500lei (vezi preț acualizat), un preț foarte accesibil aș spune.

IMAGINI CU Combină frigorifică BEKO DBK386WD+:

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

O astfel de combină frigorifică ar fi ideală pentru o familie numeroasă, deoarece vine construită din frigider și congelator, ambele destul de spațioase. Foarte încăpător frigiderul, cu un volum net de 244l, vine compus din 4 rafturi din sticlă, 7 suporturi atașate pe ușă, plus un compartiment destinat legumelor și fructelor. Foarte simplu și inteligent, sistemul de dezghețare al frigiderului se va executa automat. Congelatorul și el la rândul lui este compus din 3 compartimente spațioase, cu o capacitate de congelare de 5Kg/24h și un volum net de 87l.

O caracteristică specială a acestei combine, ar fi dispenser-ul de apă, pe care cu toții îl dorim. Foarte util și dorit în zilele călduroase, te vei bucura de o băutură răcoritoare la o temperatură scăzută, prin simpla acționare a unui buton.

Alte funcții interesante ale acestei combine ar fi Funcția super congelare și Sistemul antibacterian. Această protecție antibacteriană constă într-un strat antibacteri ce acoperă mânerul ușii. Totodată și garnitura de etanșare din jurul ușilor, conține aditivi aparte care evită prezența bacteriilor.

Acest model de combină frigorifică face parte din clasa energetică A+, având un consum redus de energie electrică de doar 267kWh/an, datorită iluminării LED din interior și a singurului compresor din dotare.

Foarte utilă este și autonomia mărită a acestei combine, de până la 18h, în cazul în care rămâi fără curent electric. Așadar, alimentele din interior se vor păstra intacte și foarte bine conservate.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Clasă de eficiență energetică: A+
  • Sistem dezghețare frigider: Automat
  • Volum net total : 331l
  • Agent răcire: R600a
  • Funcție super-congelare
  • Sistem antibacterian
  • Termostat reglabil

Contra:

  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.