Beko DBK 386 WDR+

Cauți să înlocuiești vechiul frigider, cu unul nou, mai încăpător și mai economic, dar încă nu te-ai hotărât spre ce marcă și model să te îndrepți? În cazul acesta, site-ul nostru de review-uri îți sare în ajutor și îți recomandă noul model de combină frigorifică, marca Beko.

Modelul Beko DBK 386 WDR+ ar fi printre ultimele produse recent apărute pe piața electrocasnicelor, cu un design modern și cu foarte multe specificații extrem de interesante și de utile. Noua combină frigorifică este formată din frigider și congelator, cu un volum net total de 331l, având un consum de energie electrică destul de redus, de aproximativ 281 kWh/an, grație clasei energetice A+.

Produsul de față vine din fabrică pe culoarea alb, o culoare potrivită oricărei bucătarii. Dimensiunile sunt obișnuite, de 201 x 59.5 x 60 (IxLxA cm), astfel încât să o poți monta oriunde dorești.

Costul acestei combine frigorifice Beko DBK 386 WDR+ este de doar 1.529lei (Vezi preț actualizat), un preț foarte bun, ba chiar de ofertă pot spune, luând în considerare caracteristicile din dotare.

IMAGINI CU  Combina frigorifică Beko DBK 386 WDR+ :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

De început, o să discutăm despre frigider, care este situat în partea superioară a combinei, ce dispune de un volum net de 244l și un sistem de dezghețare automat. Vine format din 4 rafturi construite din sticlă, destul de spațioase, plus alte 7 suporturi atașate pe ușă (4 suporturi mici și 3 suporturi mari). Tot aici, prezintă încă două compartimente speciale, unul pentru legume și fructe iar celălalt pentru brânzeturi.

Congelatorul, atașat în partea de jos a combinei frigorifice, dispune de un volum net de 87l, iar de această dată sistemul de dezghețare se execută manual. Vine conceput din 3 compartimente generoase, având o capacitate de congelare de 5kg/24h.

Alte funcții și tehnologii interesante și eficiente ar fi funcția de super-congelare, Voice recorder, protecție antibacteriană pentru mânerul ușii, garnitura de etanșare și „€œBlueLight” pentru cutia destinată legumelor și fructelor.

Mulțumită Active Fresh „€œBlueLight”, compartimentul destinat legumelor și fructelor va fi iluminat și totodată se va continua procesul de fotosinteză pe toată durata depozitării. Așadar, toate legumele și fructele vor dispune de o valoare nutritivă ridicată și de prospețime îndelungată.

Pentru prevenirea bacteriilor, cei de la Beko au introdus în garniturile de etanșare aditivi speciali ce țin departe formarea bacteriilor și totodată au acoperit mânerele ușilor cu un strat special antibacterii.

Dispenserul de apă este un alt plus al acestui produs electrocasnic ce îl scoate în evidență. Aceasta este un dispozitiv pentru dozarea și răcirea apei, ideal pentru verile caduroase. Este foarte practic, atașat pe ușa frigiderului, spre exterior.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Sistem dezghețare frigider automat
  • „Blue Light” pentru cutie legume
  • Voice recorder
  • Protecție antibacteriană pentru maner ușă și garnitură etanșare
  • Uși reversibile
  • Funcție super-congelare
  • Sistem antibacterian
  • Termostat reglabil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.