Beko DBK 346++ – un produs frigorific ieftin, voluminos şi extrem de eficient, perfect pentru orice familie

Beko DBK 346++ este o combină frigorifică ieftină, încăpătoare şi eficientă, ce reprezintă varianta perfectă, pentru orice tip de familie şi pentru orice tip de bucătărie modernă.

Vorbim despre un aparat frigorific voluminos, astfel are un volum brut total de 340 de litrii şi unul net total de 292 de litrii. Dispune de termostat de tip reglabil, iar lumina interioară este pe LED.

Nu am specificat degeaba faptul că este o combină frigorifică ieftină, deoarece preţul de achiziţie este extrem de avantajos, respectiv de doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel de desing, îşi face apariţia pe un exterior de culoare albă, prezentând o construcţie modernă. Are uşi reversibile, cu mânere verticale, cu deschidere standard pe dreapta. Cât despre dimensiuni, aparatul de faţă măsoară numai 186.5 x 59.5 x 60(IxLxA) cm.

Imagini cu Beko DBK 346++ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Eficienţa energetică ridicată, vine din partea clasei A++, ce asigură un consum de energie electrică de până la 229kWh/an.

Compartimentarea aparatului este realizată astfel, în partea de sus regăsim frigiderul, iar în partea de jos congelatorul. Frigiderul, vine cu un volum net de 197 de litrii şi dispune de următoarele: 4 rafturi din sticlă, 3 suporturi pe uşă, dintre care unul este cu capac, un compartiment pentru brânzeturi/unt şi un compartiment pentru legume/fructe. Ar mai fii de specificat faptul că sistemul de dezgheţare al frigiderului este de tip automat.

Congelatorul, are un volum net de 95 de litrii, are sistem de dezgheţare manual, are o capacitate de congelare de până la 5Kg/24h şi vine compus din 3 compartimente.

Alte detalii pe care am putea să vi le mai oferim despre această combină frigorifică, ar fi că beneficiază de funcţia de super-congelare, asigură o autonomie fără curent de până la 18h, are agent de răcire R600a, dispune de un singur compresor şi vine însoţită la pachet de un suport pentru ouă, un suport pentru sticle şi o tavă pentru gheaţă.

Cu o astfel de soluţie de curăţare aparate frigorifice Fridge Care, îţi vei menţine aparatul curat şi igienizat, înlăturând orice murdărie.

În concluzie, Beko DBK 346++ este un produs frigorific avantajos, economic şi încăpător, perfect pentru orice bucătărie distinsă şi pentru orice familie numeroasă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Volum brut total 340l
  • Volum net total 292l
  • Funcţie super-congelare
  • Sistem dezgheţare automat
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.