Beko CWB6441XN – hotă încorporabilă din inox, de tip decorativă

Construieşte-ţi o bucătărie completă, echipată cu tot strictul necesar, astfel încât procesul de gătit să fie de fiecare dată o plăcere din toate punctele de vedere. Când spun asta mă refer la majoritatea aparatelor electrocasnice ce ne uşurează şi completează munca din bucătăriei. Am ales să vorbesc astăzi despre un produs foarte util, defapt un adevărat sprinjin în bucătărie, respectiv hota.

Beko CWB6441XN este o hotă încorporabilă de tip decorativă, un produs electrocasnic de bucătărie realizat din inox, ce reuşeşte să asigure rezultate ireproşabile, indiferent de preparatul pe care doreşti să îl găteşti.

Are are la bază un singur motor de 125W putere, ce obţine o putere de absorbţie destul de generoasă. Beneficiază de lampă de iluminare, de 3 trepte de viteză, de filtru de grăsime şi de control mecanic.

Această soluţie optimă de bucătărie este de curând disponibilă şi în oferta magazinului online eMag, la preţul de doar 434 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm o construcţie modernă din inox, ce conferă un aer aparte oricărei bucătării. Este de culoare argintie, măsoară standard 74 – 102 x 59.8 x 49.2(IxLxA) cm şi cântăreşte aproximativ 9.8kg.

Aceeaşi hotă încorporabilă din inox este disponibilă şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Beko CWB6441XN :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Nu reprezintă o soluţie ideală doar pentru rezultatele pe care este capabilă să le ofere, ci şi pentru faptul că se integrează perfect în orice stil de bucătărie, conferind astfel un aer modern şi elegant acesteia.

Aşa cum am spus, controlul acestei hote se face mecanic, punând la dispoziţie 4 butoane poziţionate frontal. Aici se regăseşte butonul de pornire, butoanele de trepe de viteză şi butonul de acţionare al lămpilor de iluminare. Lampa de iluminare este compusă din două becuri de 2 x 40W, ce asigură o iluminare destul de puternică.

În privinţa capacităţii de absorbţie, puterea variază în funcţie de treapta de viteză, astfel capacitatea minimă de absorbţie este de 240mc/h, iar cea maximă de absorbţie de 400mc/h.

Cât despre zgmotul produs la utilizare, ar fi de spus că la nivelul minim de funcţionare zgomotul ajunge undeva la 49 de decibeli, iar la nivelul maxim de funcţionare la 61 de decibeli.

Concluzie :

Concluzionând, Beko CWB6441XN este o hotă decorativă de tip încorporabilă, realizată din inox. Prezintă un aspect modern şi elegant, fiind capabilă să asigure rezultate excelente, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Hotă încorporabilă
  • 1 motor
  • Putere de absorbţie 400 mc/h
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.