Beko CWB6410AR – hotă decorativă rustică, de tip încorporabilă

Beko CWB6410AR este o hotă decorativă de tip rustică, ce se încorporează perfect în orice tip de mobilier, oferind astfel un aspect plăcut şi modern bucătăriei. O astfel de hotă rustică completează perfect gama de produse electrocasnice de bucătărie, garantând eficienţă maximă la utilizare.

Deţine un singur motor cu turbină, ce dezvoltă o putere de 150W. Are 3 trepte de viteză, control mecanic şi două filtre de grăsime.

Specialiştii încadrează modelul de faţă printre cele mai puternice aparate de acest fel, datorită capacităţii generoase de absorbţie, respectiv de minim 300m3/h şi de maxim 460m3/h.

Totodată, o poziţionează şi printre cele mai avantajoase hote, cu cel mai favorabil raport calitate-preţ. Astfel, hotă încorporabilă de faţă este disponibilă la eMag la preţul de 749 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, remarcăm culoarea acesteia asemănătoare antracitului, foarte plăcută şi elegantă. Ca şi dimensiuni standard, măsoară 74 x 59.8 x 49(IxLxA) cm. Vine echipată cu lampă de iluminare puternică, compusă din două becuri de 2 x 25W.

Aceeaşi hotă decorativă rustică de tip încorporabilă o regăsim şi în următoarele magazine online: Altex, Elefant, CEL şi Flanco.

Imagini cu Beko CWB6410AR :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Sistemul de filtrare al hotei este asigurat de către cele două filtre metalice de grăsime, de tip lavabile. În cazul în care nu se doreşte ca aerul absorbit să fie evacuat către exterior, hotă se poate adapta cu ajutorul unor filtre de miros din carbon, astfel încât să recircule aerul absorbit.

Zgomotul produs la utilizare ajunge de la minim 62 de decibeli, în prima treaptă de viteză, până la maxim 71 de decibeli în cea de-a treia treaptă de viteză.

În privinţa eficienţei energetice, în ciuda faptului că se încadrează în clasa energetică E, consumul energetic anual este de doar 102.1kW.

Aşa cum am spus şi mai sus, are o putere de absorbţie destul de puternică. Astfel în prima treaptă minimul absorbit este de 300m3/h, iar în cea de-a 3-a treaptă de maxim 460m3/h.

Concluzie :

Concluzionând, Beko CWB6410AR este o hotă rustică decorativă, de tip încorporabilă, ce asigură o putere ridicată de absorbţie, conferind în acelaşi timp un aer elegant şi modern bucătăriei.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Hotă încorporabilă decorativă
  • Rustică
  • Putere de absorbţie 460 mc/h
  • Din antracit
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.