Beko CSG62110DW – aragaz clasic pe gaz, cu aprindere electrică

Beko CSG62110DW este un aragaz clasic cu plită şi cuptor, echipat cu o serie de funcţii şi elemente ce sporesc eficienţa modului de gătit, astfel încât acest proces să devină o plăcere.

Este un produs electrocasnic de bucătărie, provenit din clasa medie, ce prezintă un design obişnuit, făcându-l astfel potrivit oricărei bucătării. Este pe cât se poate de uşor de utilizat, fiind capabil să asigure rezultate bune şi rapide.

Reprezintă un model cu patru arzătoare, ce se alimentează pe gaz atât la plită, cât şi la cuptor, aprinderea fiind de tip electrică. Deţine funcţia de siguranţă, foarte eficientă la aparatele alimentate cu gaz, fiind echipat cu duze pentru GPL.

În privinţa preţului, modelul de faţă este disponibil în magazinul online de specializare eMag la doar 1.129 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, după cum observăm poartă un design clasic, pe un fond de culoare albă. Pe partea tehnică, ar fi de spus că dimensiunile aragazului măsoară standard 85 x 60 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi aragaz clasic cu alimentare pe gaz şi aprindere electrică este disponibil şi în magazinele de specialitate CEL, Altex, ClickShop şi Flanco.

Imagini cu Beko CSG62110DW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, vorbim despre un aragaz ce deţine în dotare atât plită, cât şi cuptor. Plita vine proiectată cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite, respectiv unul mare, unul mic şi două obişnuite. Acestea se vor alimenta cu gaz, aprinderea fiind de tip electrică.

Bineînţeles, se bucură de modul de siguranţă, funcţie extrem de eficientă în mod special la aceste produse alimentate cu gaz. Aceasta acţionează în cazul în care flacăra este stinsă accidental, oprind în mod automat alimentarea cu gaz. În felul acesta se vor evita accidentele neplăcute, siguranţa familiei fiind sporită.

Cuptorul acestui aragaz pune la dispoziţie funcţia de Grill şi funcţia de Rotisor, ambele fiind foarte utile la gătirea unor preparate diversificate. Şi aici alimentarea este cu gaz şi aprinderea de tip electrică, regăsindu-se bineînţeles modul de siguranţă.

Deţine funcţia Timer, astfel vei putea seta timpul de gătit al preparatului, timp în care poţi realiza alte treburi prin casă. În plus de asta, vine dotat şi cu încălzire superioară pentru Rotisor, dar şi cu iluminare interioară, ideală atunci când preparatul de la interior nu necesită deschiderea uşii cuptorului.

În ceea ce privesc accesoriile, deţine un grătar pentru cuptor, un capac din sticlă, o tavă de copt, un panou de protecţie al butoanelor şi un sertar inferior pentru vase.

Opinii pro și contra :

În concluzie, Beko CSG62110DW este un aragaz obişnuit cu alimentare cu gaz şi cu aprindere electrică, perfect în orice bucătărie, fiind capabil să asigure rezultate bune şi rapide.

Concluzie :

Pro:
  • Raport bun calitate-preţ
  • Cu grill şi rotisor
  • Cu timer
  • Cu mod de siguranţă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.