Beko CSG 62120 FDX

Beko CSG 62120 FDX este un model de aragaz ideal în orice locuință, ce prezintă specificații destul de bune, un aspect ultra modern și un cost de achiziționare foarte accesibil.

Dacă sunteți în căutarea unui aragaz performant și modern, dar încă nu v-ați decis spre ce model să vă orientați, acest produs electrocasnic Beko, este modelul perfect, ce vine conceput cu plită și cuptor, ambele având un sistem de aprindere electric și un sistem inteligent de supraveghere al flăcării.

Se evidențiază printr-un design modern, pe culoarea argintiu, cu finisaje bine definite, având dimensiuni reduse de doar 85 x 60 x 60cm, astfel încât să se potrivească perfect oricărui tip de bucătărie. Este un produs electrocasnic conceput din inox, astfel va garanta durabilitate în timp.

Pentru cei ce își doresc un aragaz performant și eficient, Beko CSG 62120 FDX este produsul ideal, ce se regăsește la prețul excelent de doar 1.249lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Aragaz Beko CSG 62120 FDX :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

În partea superioară a aparatului, este proiectată plită, ce dispune de alimentare pe gaz. Prezintă 4 arzătoare ce se aprind electric și un sistem inteligent de siguranță.

În partea de jos este situat cuptorul, venind cu foarte multe funcții interesante și eficiente, precum grill-ul și rotisorul. Și aici, alimentarea este realizată cu gaz, aprinderea cuptorului este de tip electrică și se bucură de un sistem de siguranță foarte inteligent.

Putem spune că funcțiile Grill și Rotisor sunt ideale, astfel veți putea realiza preparate gustoase din carne.

Tot aici, putem remarca iluminarea interioară, timer-ul și ventilatorul. Datorită ventilatorului intern, distribuirea aerului va fi uniformă, iar preparatele vor ieși perfecte.

În partea inferioară a cuptorului, chiar sub ușa acestuia, se află un sertar extrem de încăpător și folositor, în care veți putea depozita tăvi și alte ustensile folositoare în bucătărie.

Odată ce veți achiziționa acest produs electrocasnic, veți intra în posesia unei tăvi de copt, unu grătar pentru cuptor și un sertar inferior pentru vase.

În concluzie, Beko CSG 62120 FDX este un model de aragaz eficient și performant, ce oferă rezultate excelente.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Alimentare plită pe gaz
  • 4 arzătoare
  • Aprindere electrică
  • Grill
  • Rotisor
  • Iluminare cuptor
  • Ventilație (distribuirea uniformă a aerului cald)
  • Grill electric
  • Sertar inferior pentru vase
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.