Beko CSG 62120 FDX

Beko CSG 62120 FDX reprezintă alegerea ideală atunci când dorești să îți achiziționezi un aragaz nou, performant și modern. Încorporează funcții destul de interesante, încât să ofere eficiență și durabilitate în timp.

Este un aragaz modern, cu finisaje bine definite, astfel încât să se integreze perfect în orice tip de bucătărie. Vine standard pe culoarea inoxului, respectiv argintiu, o culoare ce se potrivește perfect oricărei mobile de bucătărie. Dimensiunile acestuia sunt minimale, de doar 85 x 60 x 60cm, astfel va ocupa foarte puțin din spațiu.

Ca și funcții interesante și extrem de eficiente, dispune de un sistem de supraveghere al flăcării foarte inteligent și de aprindere electrică la plită cât și la cuptor.

Așadar, acest aragaz Beko este aparatul electrocasnic ideal în orice bucătărie modernă, ce se regăsește la un preț excepțional, undeva la 1.249lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Aragaz Beko CSG 62120 FDX :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

În partea superioară a aragazului, se află proiectată plită, ce necesită alimentare pe gaz. Se bucură de sistem de siguranță și de aprindere electrică al celor 4 arzătoare.În partea inferioară a produsului, se află cuptorul, ce prezintă funcția de grill și de rotisor. Pe lângă acestea, mai putem spune că alimentarea se face cu gaz, iar aprinderea este electrică. Beneficiază de iluminare interioară, timer, sistem de siguranță și ventilator.

Datorită ventilatorului, aerul din interior va fi distrbuit în mod uniform, iar preparatele vor ieși extrem de apetisante.

În partea de jos a cuptorului, este proiectat un sertar destul de încăpător, special pentru a depozita ustensilele din bucătărie.

Odată ce veți intra în posesia acestui aragaz Beko, vă veți bucura și de câteva accesorii utile, precum capac din sticlă, o tavă, un grătar pentru cuptor și un sertar inferior pentru vase.

În final, putem spune că aragazul Beko CSG 62120 FDX este produsul electrocasnic ideal, ce oferă calitate, performanță și rezistență în timp, toate acesta la un preț foarte accesibil.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Aprindere electrică arzătoare
  • Alimentare cu gaz
  • Grill
  • Rotisor
  • Aprindere electrică cuptor
  • Ventilator
  • Iluminare cuptor
  • Ventilație (distribuirea uniformă a aerului cald)
  • Grill electric
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.