Beko CSG 62110 DX – aragaz accesibil cu aprindere electrică şi cu alimentare pe gaz

Beko CSG 62110 DX este un aragaz accesibil, ce îmbină perfect eleganţa cu fiabilitatea, fiind o varianta ideală pentru orice bucătărie modernă.

Dispune atât de plită, cât şi de cuptor, având alimentare pe gaz şi aprindere electrică. Se laudă cu siguranţă flacără la plită, dar şi la cuptor, o funcţie excelentă, ce opreşte instantaneu alimanetarea cu gaz, în timpul utilizării.

Preţul este accesibil, ba chiar competitiv pot spune, astfel produsul electrocasnic de faţă se poate achiziţiona cu numai 1.019 lei (vezi preţ actualizat) din stocul celor de la eMag.

Tehnic vorbim, dar şi estetic, avem de-a face cu un produs electrocasnic realizat pe deplin din inox, fiind şi de culoare acestuia. Este un aragaz modern, compact, ce măsoară standard 85 x 60 x 60(IxLxA) cm.

Acelaşi aragaz din inox îl pun la dispoziţie şi următoarele magazine online: Altex, Cel, Flanco, evoMag şi Elefant.

Imagini cu Beko CSG 62110 DX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Plita aragazului este alimentată cu gaz, deţine 4 arzătoare de diferite dimensiuni, beneficiind de aprindere electrică şi de siguranţă a flăcării.

Alimentarea cuptorului este asemănătoare, respectiv cu gaz, deţine rotisor, dar şi grill, având aprindere electrică. Dispune de încălzire inferioară, de timer, de siguranţă flacără şi de iluminare interioară.

Odată cu aragazul vor veni şi următoarele accesorii: un capac din sticlă, o tavă, un grătar pentru cuptor, un sertar inferior pentru vase şi un panou de protecţie pentru butoane.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, aragazul Beko CSG 62110 DX este un model ce se alimentează cu gaz, având aprindere electrică, conceput pentru a garanta un randament ridicat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Alimentare cu gaz
  • 4 arzătoare
  • Aprindere electrică
  • Grill şi Rotisor
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.