Beko BXEU120 Inverter

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Ținând cont că a venit vara, trebuie să ne luăm măsuri de precauție împotriva căldurii și să căutăm o soluție bună, eficientă și nu foarte costisitoare de a scăpa de caldura infernală.

Așadar, în perioada aceasta la mare căutare sunt aparatele de aer condiționat, de accea astăzi am ales să discutăm și noi spre un astfel de produs electrocasnic. Beko BXEU120 Inverter este un aparat de aer condiționat cu Inverter, puțin mai special decât cele clasice, fiind mai silențios și mai eficient. Este un model performant, ce vine echipat cu foarte multe funcții, astfel încât să ofere rezultate excelente, după placul fiecăruia.

Acesta se regăsește în oferta magazinului eMag, la prețul de numai 1.599lei (Vezi preț actualizat), un preț extrem de bun, față de ce poate să ofere un astfel de aparat, și totodată să nu uităm că prețul include și kit-ul de instalare și montajul standard.

Ca și design, este un aparat modern și elegant, astfel unitatea din interior având o greutate de doar 8.8 și măsurând numai 795 x 187 x 265mm, iar cea din exterior cântărește doar 28Kg și măsoară 780 x 245 x 540mm.

Același aparat de aer condiționat se poate găsi și în stocul magazinului online Flanco.

Imagini cu Beko BXEU120 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca și specificații ale acestui produs Beko, putem pune că face parte din clasa de energie încălzire și răcire A, dispune de 3 trepte la ventilator și de un afișaj LCD. Beneficiază de o capacitate de răcire excelentă de până la 12000BTU, astfel te vei bucura de o temperatura ideală, atunci când vremea de afară va fi extrem de caldă.

Atuurile tehnologiei Inverter, ar fi că se ajunge foarte repede la temperatura dorită, că se continuă păstrarea acestei temperaturi setate, nivelul de zgomot este extrem de redus în interior, cât și în exterior și nu în ultimul rând un lucru foarte important de specificat este economia de energie electrică, ce poate ajunge cu până la 50% mai puțin decât la cele clasice.

Beneficiază de funcții utile, precum funcția de ventilare, de încălzire, Auto Restart, funcția de dezumidificare, timer, Sleep și Night Mode și de funcția Auto. Astfel, mulțumită acestora îți poți crea un maxim de confort în locuința ta.

Așa cum am spus, se laudă cu un nivel redus de zgomot, astfel unitatea exterioară ajunge la 63 decibeli, iar unitatea din interior la numai 54 decibeli.

În concluzie, Beko BXEU120 este un aparat de aer condiționat ideal, ce dispune de Inverter, ce asigură un confort ideal, fiind foarte economic și eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer contitionat cu inverter
  • Afișaj LCD
  • Kit instalare inclus
  • Montaj standard inclus
  • Clasa A
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.