Aparat de Aer condiționat Beko BXEU090 Inverter

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  A venit vară și încă nu ți-ai achiziționat un aparat de aer condiționat? Ei bine, încă mai ai timp să profiți de ofertele acestor produse și să îți îndrepți atenția către un model performant, eficient și cu un cost de achiziție cât mai bun.

Recomandearea noastră pe tine, ar fi aparatul de AC Beko BXEU090 Inverter, deoarce este un aparat din clasa A, având o capacitate de 9000BTU, beneficiind de filtru de purificare și de instalare standard gratuită.

Este un apărat cu 3 trepte de ventilare, punând la dispoziție un afișaj LCD, de pe care se poate urmării temperatura setată.

Un astfel de AC se regăsește la eMag la prețul de numai 1.499lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție foarte bun, ținând cont că este un produs ce dispune de Inverter.

Cât despre design, putem spune că este un aparat modern, elegant ce se potrivește perfect oricărei locuințe. Ca și dimensiuni, unitatea din interior măsoară doar 795 x 187 x 265mm și cântărește numai 8.8Kg, iar cea din exterior măsoară 780 x 245 x 540mm și are o greutate de 28Kg.

Același AC se poate achiziționa și din stocul magazinelor Altex și Flanco.

Imagini cu Beko BXEU090 Inverter  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Alte specificații tehnice despre acest AC Beko, ar fi că vine echipat cu un compresor rotativ Hitachi și că este un aparat extrem de silențios. Așadar, zgomotul produs de unitatea din interior este de numai 53 decibeli, iar cel produs de unitatea din exterior este de 62 decibeli.

Funcțiile de care beneficiază sunt cele de ventilare, dezumidificare, încălzire, Auto Restart, Timer și funcția de Sleep și Night mode.

Tehnologia Inverter este o funcție extraordinară, ce o regăsim la aparatele de AC de ultimă generație, fiind cu mult peste cele clasice. Astfel, avantajele acestei funcții sunt că se ajunge foarte rapid la temperatura dorită, se menține această temperatură setată, nivelul de zgomot este cu mult mai redus la ambele unități și cel mai important avantaj ar fi economia de energie electrică, cu până la 50% mai puțin.

În concluzie, dacă nu ți-ai achiziționat până acum un astfel de aparat, ar fi cazul să te grăbești și să beneficiezi de oferta acestui model de AC Beko BXEU090 Inverter.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de aer condiționat cu Inverter
  • 9000BTU
  • Afișaj LCD
  • Kit instalare inclus
  • Montaj standard inclus
  • Telecomandă cu display
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.