Beko BKS1430C – aspirator cu sac, cu o putere de aspirare de 250W

Beko BKS1430C este un aspirator cu sac eficient, ideal în orice locuinţă, datorită preţului de achiziţie avantajos, fiind capabil să asigure un nivel de aspirare superior.

Avem de-a face cu un model cu tip de aspirare uscată, ce are o putere de 1200W, o putere de aspirare de 250W şi o capacitate de colectare de 3l.

Preţul de achiziţie al aspiratorului de faţă este surprinzător de accesibil, astfel este pus în vânzare de către eMag cu preţul de oferta de doar 279 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa detaliilor estetice, este de remarcat design-ul compact şi modern, de culoare gri. Că şi dimensiuni, măsoară numai 397 x 235 x 294(W x D x H) mm, astfel poate fi depozitat oriunde, fără a ocupă mult din spaţiu.

Imagini cu Beko BKS1430C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de faţă, pune la dispoziţie un indicator pentru nivelul de praf, ce prezintă cantitatea acumulată de praf, semnalizând momentul înlocuirii acestuia.

Ar mai fii de spus că dispune de derulator automat pentru cablul de alimentare, având o lungime de 5m şi de variator de putere pentru aspirare. Are o suprafaţă de aspirare de până la 8m, iar nivelul de zgomot este de numai 85 de decibeli.

Odată cu aspiratorul vin şi următoarele accesorii: o perie standard, un accesoriu special pentru spaţii înguste, o perie mică, o perie suplimentară, o perie pentru tapiserie şi un tub metalic telescopic.

Acestea fiind spuse, Beko BKS1430C este un aspirator cu sac excelent, ce asigură o aspirare uscată ireproşabilă, fiind un model accesibil şi modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator cu sac
  • Putere 1200W
  • Putere de aspirare 250W
  • Capacitate colectare 3l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.