Beko BKS1360C – aspirator ergonomic, eficient şi puternic, fără sac de colectare

Beko BKS1360C este un model de aspirator eficient, ce nu necesită sac de colectare, un aparat compact, ce poate fi depozitat oriunde, fără a ocupa foarte mult spaţiu.

Vorbim despre un produs dotat cu filtru Hepa, ce are o putere de 1200W, cu un compartiment de colectare de 1.8l, având tip de aspirare uscată.

Preţul de achiziţie este neaşteptat de avantajos, astfel modelul de faţă se găseşte în oferta eMag la numai 274 de lei (vezi preţ actualizat).

Tehnic vorbind, aşa cum am mai spus, se laudă cu o construcţie compactă, de dimensiuni reduse, pe un fond de culoare albastră/neagră. Ar fi de specificat că măsoară standard doar 395 x 350 x 260(W x D x H) mm.

Imagini cu Beko BKS1360C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, avem de-a face cu un model eficient, cu o putere de aspirare de până la 190W, acoperind o suprafaţă de 8 metrii.

Odată cu acest aparat electrocasnic atractiv, vor veni şi următoarele accesorii: o perie standard, un accesoriu destinat spaţiilor înguste, o perie mică, un tub telescopic din metal şi un derulator automat al cablului de alimentare.

Ar mai fi de specificat faptul că lungimea cablului de alimentare este de până la 5 metrii, iar nivelul de zgomot la utilizare, este de 81 de decibeli.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko BKS1360C este un aspirator fără sac, ce nu necesită înlocuirea periodică a acestuia, fiind un produs modern şi ergonomic, extrem de uşor de depozitat.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator fără sac
  • Putere 1200W
  • Capacitate colectare 1.8l
  • Aspirare uscată
  • Putere de aspirare 190W
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.