Beko BKN365X+ – o combină frigorifică voluminoasă, performantă şi aspectuoasă

Combină frigorifică Beko BKN365X+ este un aparat electrocasnic foarte încăpător şi eficient, util în orice tip de locuinţă, potrivit familiilor numeroase şi nu numai.

Vorbim despre un produs electrocasnic necesar în orice locuinţă, însă de această dată am ales un model voluminos, performant şi aspectuos, raportat la un super preţ. Noul aparat dispune de sistem de răcire No Frost, având un volum brut total de 365 de litrii şi unul net total de 318 litrii.

În privinţa preţului, aşa cum am spus, se laudă cu un raport calitate-preţ excepţional, astfel se poate achiziţiona din oferta magazinului eMag cu preţul de 1.739 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel tehnic şi estetic, se remarcă printr-o construcţie din inox anti-amprentă, un material de calitate înaltă, durabil şi aspectuos. Mânerele uşilor sunt de tip integrate, poziţionate vertical, iar uşile au deschiderea standard, pe partea dreaptă. Ca şi dimensiuni, produsul de faţă măsoară 185.3 x 59.5 x 65(IxLxA) cm.

Imagini cu Beko BKN365X+ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, compartimentarea combinei este realizată astfel, în partea superioară vine poziţionat frigiderul, iar în partea inferioară congelatorul. Începând cu frigiderul, ce are un volum net de 219 litrii, fiind compus dintr-un compartiment fructe/legume, din 4 rafturi mari, construite din sticlă şi din 3 rafturi pe uşă.

Cel de-al doilea compartiment, congelatorul, are un volum net de 99 de litrii, o capacitate de congelare de 5Kg/24h şi 3 rafturi mari, extrem de încăpătoare.

Din punct de vedere al eficienţei, se laudă cu un consum de curent electric de numai 336kWh/an, asta datorită clasei energetice A+.

Cât despre funcţii şi dotări speciale, se laudă cu funcţia de super-răcire, cu funcţia de super congelare, cu sistemul antibacterian, cu sistemul de avertizare uşa deschisă, cu funcţia Eco Fuzzy, cu filtru antibacterian, cu compartiment 0°C, cu funcţia Active Dual Cooling System, cu ventilator şi cu iluminare interioară cu LED.

În concluzie, Beko BKN365X+ este o combină frigorifică performantă, de calitate superioară, ce beneficiază de numeroase funcţii şi tehnologii şi de un volum generos de încărcare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Volum brut total 365l
  • Volum net total 318l
  • A+
  • Sistem de răcire NoFrost
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.