Beko BIR24800BMS – cuptor electric încorporabil, cu afişaj LCD şi control electronic

Beko BIR24800BMS provine din categoria produselor electrocasnice de bucătărie, mai exact din categoria cuptoarelor electrice încorporabile, moderne şi eficiente, ce sunt capabile să obţine rezultate peste aşteptări.

Este un model foarte generos în privinţa capacităţii de încărcare, astfel este de 72l, se alimentează electric, afişajul este sub forma unui ecran LCD, iar controlul este de tip electronic. Ecranul LCD oferă informaţii cu privire la setări şi temperatură. Pe lângă acestea, deţine ventilator, Timer, Grill şi 13 funcţii extrem de avansate şi de utile.

Acest model BIR24800BMS se poate achiziţiona din stocul magazinului eMag, cu preţul de 1.651 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect extrem de modern, de culoare neagră, uşa acestuia fiind din sticlă termorezistentă. Este de specificat faptul că interiorul uşii deţine un strat nanocoating, ceea ce înseamnă că este foarte neted, flexibil şi durabil. În privinţa dimensiunilor standard, acest cuptor măsoară 59.5 x 59.4 x 56.7(I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor Beko este disponibil şi la Altex.

Imagini cu Beko BIR24800BMS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulţumită acestei capacităţi multidimensionale, acest cuptor permite coacerea simultană a mai multor preparate, chiar şi diferite, fără ca mirosurile să se amestece între ele. În felul acesta poţi utiliza tot felul de vase de gătit, de dimensiuni generoase.

La capitolul funcţii, pot spune că excelează, fiind dotat cu o serie diversificată şi numeroasă, precum: funcţia de autocurăţare Catalitică (pe peretele posterior), funcţia de gătire 3D, funcţia de convecţie cu aer fierbinte, funcţia de decongelare, funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de Grill cu suprafaţă mică, funcţia de încălzire interioară, funcţia ECO, funcţia de gătire la temperatură redusă, funcţia de blocare a accesului a celor mici (blocare LCD), funcţia de menţinere a călduri, treaptă pentru coacerea Pizzei, funcţia de conexiune USB pentru a încarcă reţete noi, funcţia Booster, precum şi funcţia de gătire SURF.

Este de specificat faptul, că acest produs electrocasnic Beko pune la îndemână un ghid pentru gătit, cu până la 82 de reţete predefinite.

Iluminarea cuptorului este realizată cu becuri halogen, această fiind acţionată la deschiderea uşii, dar şi fără a o deschide. Uşa cuptorului beneficiază de amortizor la închidere, lucru ce previne închiderea bruscă a acesteia.

Se laudă cu un display de tip TFT, cu caracteristici Full Color, ce pune la dispoziţie informaţii utile despre etapele de gătit, dar şi despre funcţii şi temperatură. Controlul aparatului se realizează electronic, respectiv Touch Control, extrem de simplu şi de rapid.

În privinţa accesoriilor, noul cuptor vine împreună cu o tavă pentru copt, cu o tavă adâncă, cu un raft din sârmă, cu un raft telescopic, precum şi cu 5 rafturi laterale.

Concluzie :

În concluzie, Beko BIR24800BMS este un cuptor modern şi performant, de tip încorporabil, capabil să garanteze rezultate cu mult peste aşteptările utilizatorului.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 72l
  • LCD
  • Electric
  • Control touch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.