Beko BIM32400XPS – cuptor încorporabil electric din sticlă şi inox

Noile tehnologii în materie de aparate electrocasnice au avansat atât de mult încât procesul de gătit a devenit o plăcere. De aceea, pentru review-ul de astăzi am ales să îţi prezint un cuptor încorporabil electric, foarte generos că şi capacitate de încărcare, extrem de modern şi de accesibil, potrivit perfect oricărei bucătării.

Beko BIM32400XPS reprezintă o varianta avantajoasă de cuptor încorporabil, datorită preţului avantajos de achiziţie raportat la numeroasele caracteristici şi specificaţii pe care le deţine produsul de faţă. Alimentarea acestuia este de tip electrică, are o capacitate de 82l, 14 funcţii, ventilator, grill, timer şi control electronic. Afişarea datelor se face pe un superb display LCD, care totodată conferă o elegantă aparte bucătăriei.

Modelul de faţă este disponibil în oferta magazinului online eMag la preţul de achiziţie de 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte aspectul, în mare parte aerul modern este conferit de către panoul de control distins, ce are la baza un LCD elegant alături de care se găsesc butoanele acţionate electronic. Este de culoare neagră şi argintie, o ombinatie reuşită între inox şi sticlă. Cântăreşte în jur de 45.3kg şi măsoară standard 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm.

Acealsi cuptor electric încorporabil este disponibil şi în magazinele Flanco, CEL şi Altex.

Imagini cu Beko BIM32400XPS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un cuptor foarte bine dotat la capitolul funcţii şi programe, astfel beneficiază de funcţia de autocurăţare pirolitică, de funcţia de decongelare, de funcţia de grill cu convecţie de aer, de funcţia de grill cu suprafaţă mică, de funcţia de încălzire inferioară, de funcţia de blocare acces copii, de funcţia de menţinere a căldurii, de ventilator de gătire, de închidere amortizată a uşii, de funcţia de gătire 3D, de funcţia de încălzire ventilată, de treaptă pentru Pizza şi de iluminare interioară cu halogen acţionată la deschiderea uşii.

Sistemul de autocurăţare pirolitică acţionează la o temperatură foarte ridicată, pentru a arde perfect impurităţile. Procesul de ardere rezultă o cenuşă foarte uşor de curăţat cu o lavetă de bucătărie.

Funcţia de gătire 3D acţionează simultan toate elementele de încălzire, în felul acesta obţinând la interior o distribuire uniformă a căldurii. Totodată, permite gătirea a trei feluri diferite de mâncare, fără a amesteca mirosurile între ele.

Booster este o opţiune foarte interesantă, ce ajută la încălzirea rapidă a cuptorului, reducând din timpul necesar pentru a ajunge la temperatura optimă, cu până la 35%.

Cu siguranţă pasionaţii de pizza vor fi atraşi de un astfel de cuptor, datorită opţiunii pentru pizza. Cu această treaptă specială pentru pizza, te vei bucura de rezultate delicioase, gustoase şi rapide.

Pe lângă faptul că geamul uşii este realizat din sticlă dubă, beneficiază şi de sistem avansat de închidere a acesteia. În felul acesta transferul de căldură este minim între mediul de la interior cu cel de la exterior. Totodată, uşa dispune şi de un sistem telescopic ce amortizează închiderea acesteia.

Ca şi accesorii vine împreună cu o tavă adâncă, cu o tavă pentru copt, cu 6 rafturi laterale, cu 2 rafuri telescopice şi cu un raft din sârmă.

Concluzie :

Concluzionând, Beko BIM32400XPS este un coptor încorporabil alimentat electric, foarte performant şi eficient, ce asigură cele mai bune rezultate, într-un mod confortabil şi economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor încorporabil
  • Multifuncţional
  • Din inox
  • Autocurăţare pirolitică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.