Beko BIM25300XM – cuptor electric din sticlă neagră şi inox, cu ecran LCD

Beko BIM25300XM este un cuptor electric recent provenit din categoria încorporabilelor, un produs electrocasnic de bucătărie modern şi accesibil. Include numeroase tehnologii şi sisteme de funcţionare, ce îl fac capabil să garanteze cele mai bune rezultate, într-un mod economic şi rapid.

Se evidenţiază de celelalte modele competitoare prin capacitatea generoasă de 71l, precum şi prin cele 8 funcţii avansate. Este de tip electric, deţine Grill, Timer şi ventilator, controlul acestuia fiind mecanic. Poartă un elegant afişaj de tip LCD, ce oferă informaţii despre Timer.

Acest model BIM25300XM poate fi procurat şi din magazinul online eMag, cu preţul de achiziţie de 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Beneficiază de un design ultra modern din inox şi sticlă neagră, ce conferă un aer elegant oricărei bucătării. Prezintă finisaje şi trăsături distinse, totul fiind pe o nuanţă de negru-argintiu. Tehnic provind, uşa este proiectată din sticlă neagră termorezistentă, partea interioară fiind prevăzută cu o acoperire nanocoating. Cât despre dimensiunile standard, măsoară 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor este disponibil online şi în magazinul de specialitate Flanco.

Imagini cu Beko BIM25300XM :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dat fiind faptul că noul cuptor electric de la Beko este încadrat în clasa de eficienţă energetică A, consumul înregistrat de acesta este de numai 0.88kW/h.

La capitolul funcţii, produsul de faţă este prevăzut cu: funcţia de autocurăţare Catalitică, cu funcţia de convecţie cu aer fierbinte, cu funcţia de decongelare, cu funcţia de încălzire inferioară, cu funcţia de Grill cu convecţie cu aer, cu funcţia de iluminare interioară, cu funcţia de blocare acces copii, precum şi cu funcţia de gătire 3D.

Timer-ul afişat pe ecranul LCD are rolul de a monitoriza preparatul în funcţie de timpul presetat. La terminarea timpului presetat, acesta avertizează acustic sfârşirea programului de gătit.

Ventilatorul avantajează convecţia cu aer fierbinte, garantând astfel o temperatură uniformă în toată cavitatea interioară.

În privinţa accesoriilor, acest cuptor încorporabil vine la pachet cu o tavă normală de copt, cu o tavă adâncă de copt, precum şi cu 5 rafturi laterale şi un grilaj din sârmă.

Concluzie :

În concluzie, Beko BIM25300XM reprezintă un cuptor electric încorporabil din inox şi sticlă neagră. Este un aparat performant şi avantajos, capabil să asigure rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Sticlă neagră + Inox
  • Multifuncțional
  • 8 funcții
  • Cu Timer, Grill
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.