Beko BIM24300WMS – cuptor electric încorporabil cu ecran LCD, de 71l şi cu 8 funcţii

Beko BIM24300WMS este un cuptor încorporabil recent apărut pe piaţa electrocasnicelor, un produs de bucătărie ce impresionează la prima vedere printr-un design modern şi elegant, cu finisje perfect definite. Este o variantă de tip electrică, ce pune la dispoziţie o serie diversificată de funcţii, astfel încât gătitul să fie cât mai uşor şi cât mai eficient.

Are o capacitate de încărcare de 71l, deţine 8 funcţii, un ventilator, control mecanic, timer şi afişare LED. Ecranul este poziţionat în partea centrală a cuptorului, mai exact deasupra uşii acestuia, alături de care se regăsesc şi cele două butoane de control. Afişajul pune la dispoziţie informaţii despre tamperatura şi funcţiile aparatului.

Ar fi de spus că este disponibil la eMag, împreună cu plita încorporabilă Beko HISG64220SW, formând ambele un pachet promo excelent, de numai 2.023 de lei (vezi pret actualizat).

Însă, dacă doreşti să achiziţionezi doar cuptorul, este disponibil la preţul de 1.229 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl priveşte design-ul, după cum observăm, prezintă o construcţie ultra modernă de culoare albă, ce aduce un plus de eleganţă în bucătărie. Dimansiunile standard ale cuptorului măsoară 59.5 x 59.4 x 56.7(I x L x A) cm, uşa acestuia fiind realizată din sticlă securizată.

Acealasi produs electrocasnic de bucătărie se regăseşte şi în stocul celor de la CEL, Altex, Flanco şi evoMag.

Imagini cu Beko BIM24300WMS :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Specialiştii au încadrat acest cuptor electric încorporabil în clasa energetică A, înregistrând astfel un consum de doar 0.88kW/h.

Ca şi funcţii, acest cuptor pune la dispoziţie funcţia de autocurăţare catalitică, funcţia de iluminare interioară, funcţia de decongelare, funcţia de grill cu convecţie aer, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de blocare acces copii, ventilator de gătire, închidere amortizată a uşii, funcţia de gătire convenţională, funcţia de gătire 3D şi funcţia de încălzire ventilată.

Ar fi de spus că vine proiectat cu balamale cu profil neted, ce garantează o durabilitate şi o rezistenţă superioară. Totodată, greutatea pe care o suportă uşa este de până la 22.5kg, cu peste 20% vis-a-vis de modelele convenţionale.

Autocurăţarea catalitică deţine la bază panouri catalitice ataşate pe interiorul cuptorului, ce absorb eficient grăsimea, reducând semnificativ mirosurile din timpul gătitului.

Modul de gătire 3D asigură distribuirea căldurii în tot interiorul cuptorului, lucru ce permite gătirea a trei preparate diferite, fără a există riscul de a amestecă mirosurile între ele. Acest lucru este posibil datorită faptului că acţionează simultan toatele elementele de încălzire posibile.

În privinţa accesoriilor, vine la pachet cu o tavă adâncă, cu tavă pentru copt, cun raft din sârmă, cu 5 rafturi laterale şi cu un raft telescopic.

Concluzie :

În concluzie, Beko BIM24300WMS este un cuptor încorporabil alimentat electric, modern şi elegant, ce asigură un mod de gătit eficient şi rapid, graţie funcţiilor avansate din dotare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 71l
  • Multifuncţional
  • LED
  • Autocurăţare catalitică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.