Beko BIG22102X – cuptor încorporabil din inox pe gaz, cu aprindere electrică

Beko BIG22102X este un cuptor electric de tip încorporabil, un model generos din punct de vedere al capacităţii de încărcare, cât şi din punct de vedere al funcţiilor şi sistemelor speciale. Este o alegere potrivită bucătăriilor moderne, integrându-se excelent în orice stil de amenajare a bucătăriei.

Are alimentare cu gaz şi aprindere electrică, capacitatea de încărcare fiind de 66l. Controlul acestuia este de tip mecanic, beneficiind de ventilator, de Rotisor, de Grill şi de Timer.

Acest model BIG22102X poate fi achiziţionat din oferta magazinului online eMag, cu doar 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o combinaţie atrăgătoare din inox antiamprentă şi sticlă, finisajele şi trăsăturile fiind perfect definite. Uşa este prevăzută din sticlă termorezistentă, dimensiunile aparatului măsurând standard 59.5 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm.

Imagini cu Beko BIG22102X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul model al producătorului turc Beko, se prezintă excelent din toate punctele de vedere. Reprezintă un aparat complet, nefiind un impediment faptul că este alimentat cu o resursă inflamabilă, graţie supapei de siguranţă a flăcării. Aceasta are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Ca şi eficienţă energetică, este încadrat în clasa A. Astfel, înregistrează un consum energetic de numai 1.53kW/h.

Aprinderea acestuia este de tip electrică. Sistemul de aprindere integrat, activează funcţionarea cuptorului direct din panoul de control frontal, format din 3 butoane.

Funcţiile de Grill şi de Rotisor permit gătirea a noi preparate, coacerea şi rumenirea acestora fiind uniformă.

Noile modele de la Beko sunt prevăzute standard cu tavi de copt generoase, cu adâncimea de 55mm, ideale pentru prepararea prăjiturilor şi fripturilor. În plus, vine la pachet şi cu 5 rafturi laterale şi cu un raft din sârmă.

Iluminearea interioară este mai mult decât ideală atunci când preparatul de la interior nu necesită deschiderea uşii, asta în cazul în care vrei să urmăreşti starea acestuia.

Funcţia Timer permite setarea programului de gătit în funcţie de preparat, la final semnalizând acustic terminarea acestuia.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko BIG22102X este un cuptor încorporabil din inox, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 66l
  • Modern
  • Timer, Grill, Rotisor
  • Inox
Contra:
  • Clasa A

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.