Beko BIE22300XD – cuptor încorporabil din inox, cu touch control

Beko BIE22300XD este o alegere inteligentă, dacă eşti hotărât să îţi procuri un cuptor electric încorporabil, datorită performanţelor superioare de care da dovadă, totul la un preţ foarte avantajos. Deţine o multitudine de tehnologii şi funcţii inteligente ce ajută la gătitul de zi cu zi.

Se alimentează electric, are o capacitate de până la 71l, controlul fiind de tip mecanic. Beneficiază de ventilator, de 6 funcţii utile, de funcţia timer şi de funcţia grill. Panoul de control este proiectat frontal, unde se întâlnesc două butoane de selectare şi un afişaj elegant, de tip LCD. Display-ul te va ţine la curent cu timpul rămas până la sfârşitul procesului de gătire şi cu nivelul temperaturii de la interior.

În privinţa preţului, ar fi de spus că zilele acestea se regăseşte la ofertă împreună cu plita încorporabilă Beko HIMG64223-1SX, formând un interesant pachet promoţional de doar 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, este construit din inox, având uşa din sticlă securizată. Este extrem de modern şi de plăcut, lucru ce aduce un plus de eleganţă oricărei bucătării. În privinţa dimensiunilor standard, cuptorul măsoară 59.5 x 59.4 x 56.7(I x L x A) cm.

Acealsi cuptor încorporabil din inox se poate achiziţiona şi din magazinele Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko BIE22300XD :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Benficiază de o gamă diversificată de funcţii, precum cea de iluminare interioară, cea de convecţie cu aer fierbinte, cea de încălzire inferioară şi cea de blocare acces pentru copii. Funcţia grill poate fi pe o suprafaţă mică sau cu convecţie de aer.

Ecranul animat, respectiv LED-ul cu touch control pune la dispoziţie o navigare uşoară şi rapidă în meniu. Aici se vor afişa funcţiile de gătit selectate, precum şi nivelul de poziţionare al tăvii la interior, în vedere obţinerii unor rezultate de gătit ireproşabile.

Este de specificat faptul că uşa din sticlă a cuptorului deţine balamale solide, ce garantează o greutate de până la 22.5kg, cu mai mult de 20% faţă de modelele standard.

Iluminarea interioară beneficiază de sistem dual. Astfel, pe lângă faptul că deţine o sursă de lumină convenţională pe peretele din spate, vine dotat şi cu o sursă suplimentară, de tip rectangulară, ce asigură un grad ridicat de iluminare.

Pizza cooking este o funcţie inteligentă ce obţine condiţiile ideale pentru prepararea blatului de pizza. Această temperatură optimă se creează prin activarea elementelor de coacere simultană de la bază, precum încălzirea cu ventilare.

Este de reţinut faptul că se încadrează în clasa A de eficienţă energetică, înregistrând un consum energetic estimat de doar 0.88kWh.

Odată cu acest cuptor vin şi următoarele accesorii: o tavă pentru copt, o tavă adâncă, un grătar pentru cuptor şi cinci rafturi laterale.

Concluzie :

În concluzie, Beko BIE22300XD este un cuptor încorporabil din inox, performant şi eficient, ce nu ar trebui să lipsească din bucătăria niciunei gospodine, datorită rezultatelor pe care le obţine.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor electric încorporabil
  • Afisaj LCD
  • Din inox
  • Multifuncţional
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.