Beko BIE22101X – cuptor electric încorporabil din inox, cu timer şi grill

Cauţi un cuptor încorporabil util şi economic, însă nu eşti dispus să dai foarte mulţi bani pe unul scump? Atunci cu siguranţă modelul despre care o să îţi vorbesc astăzi, va fi o soluţie inteligentă şi avantajoasă pentru tine şi pentru familia ta, pe care nu o vei regretă.

Beko BIE22101X este un cuptor electric încorporabil modern, ce nu deţine un design impresionant şi nici vreo serie diversificată de funcţii, ci doar un aspect plăcut clasic, urmat de câteva specificaţii de bază, ce îl fac foarte util şi eficient nevoilor culinare de zi cu zi.

Alimentarea acestuia este de tip electrică, are o capacitate de 71l, iar controlul este de tip mecanic. Deţine 6 funcţii, grill, ventilator şi funcţia timer, extrem de utilă.

Nu este un model costisitor din punct de vedere al preţului de achiziţie, aşadar la eMag costă în jur de 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, prezintă un aspect clasic, foarte plăcut, ce conferă un aer modern bucătăriei. Este realizat din inox, având uşa construită din sticlă securizată. Din punct de vedere tehnic, cântăreşte în jur de 31kg şi măsoară standard 59.5 x 59.4 x 56.7(I x L x A) cm.

Imagini cu Beko BIE22101X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un prim avantaj al acestui cuptor electric încorporabil ar fi că funcţionează pe baza unei resurse mai puţin periculoase, respectiv non-inflamabile, precum gazul. Acest plus aduce o siguranţă sporită familiei şi beneficii importante, precum coacerea uniformă, o problemă des întâlnită la cuptoarele alimentate pe gaz.

Provine din clasa de eficienţă energetică A, având un consum de energie electrică de doar 0.88kW/h. Necesită o alimentarea la 220-240V, cu 50-60Hz.

Beneficiază de două funcţii foarte importante, precum grill-ul şi timer-ul. Grill-ul este foarte util la prepararea unor reţete noi, gătite corect, iar timer-ul duce la economisirea timpului, nemaifiind necesar să urmăreşti atent procesul de gătit.

Convecţia cu aer fierbinte este produsă de către ventilatorul din dotare, capabil să distribuie uniform căldură în tot spaţiul cuptorului, în felul acesta să asigure o coacere uniformă.

Booster este o funcţie ideală atunci când vrei să grăbeşti procedeul de gătire, atingând astfel temperatura maximă foarte rapid, desigur cu un plus de energie electrică.

Odată cu acest cuptor electric vin şi următoarele accesorii eficiente: o tavă normal, o tavă adâncă, un grătar şi 5 rafturi laterale.

Concluzie :

Concluzionând, Beko BIE22101X este un cuptor electric încorporabil din inox, ce poate reprezenta o variantă perfectă oricărei bucătării moderne, fiind capabil să asigure rezultate eficiente şi rapide.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor electric încorporabil
  • Timer
  • Din inox
  • Grill
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.