Beko BIC22100X – cuptor electric din inox, de tip încorporabil

Beko BIC22100X este un cuptor electric cu control mecanic, din gama încorporabilelor de bucătărie. Prezintă un aspect modern şi elegant, lucru ce face ca acesta să se integreze destul de uşor în stilul oricărei bucătării.

Reprezintă un model din inox din clasa A, ce are o capacitate generoasă de 77l. Se alimentează electric, dispune de ventilator, de Timer şi de alte 4 funcţii foarte utile.

Acest model BIC22100X poate fi achiziţionat de la eMag, cu preţul de achiziţionare avantajos de numai 729 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, impresionează printr-o construcţie elegantă din inox, de culoare argintiu/negru. Uşa cuptorului este concepută integral din sticlă termorezistentă de culoare neagră.

Aceeaşi variantă convenabilă se poate procura online şi din magazinele Flanco, evoMag sau Cel.

Imagini cu Beko BIC22100X:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită clasei energetice avantajoase A, consumul de curent electric înregistrat este de numai 0.88kW/h.

Noul cuptor electric de la Beko vine prevăzut cu funcţia de iluminare interioară, cu funcţia de convecţie cu aer fierbinte, cu funcţia de Grill cu suprafaţă mică, cu funcţia de încălzire inferioară, cu ventilator de răcire şi cu Timer.

Funcţia de iluminare interioară este excelentă atunci când vrei să verifici starea preparatului de la interior, fără a deschide uşa cuptorului.

Timer-ul are rolul de a monitoriza timpul de preparare setat de tine, anunţând acustic sfârşitul programului.

Un prim avantaj al acestui cuptor electric încorporabil, vine din partea cavităţii extra-largi. Volumul generos reprezintă punctul forte decisiv privind capacitatea cuptoarelor de gătit.

Odată cu acest model, vin şi următoarele accesorii: un raft din sârmă, o tavă pentru copt şi 5 rafturi laterale.

Concluzie:

În concluzie, Beko BIC22100X reprezintă un cuptor încorporabil din inox, alimentat electric. Beneficiază atât de o construcţie elegantă şi modernă, cât şi de specificaţii utile ce îmbunătăţesc modul de gătit.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Cu Grill şi Timer
  • Inox
  • Modern
  • 4 funcţii
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.