Beko BHIN 120 Slim – aparat de aer condiţionat cu Inverter, cu filtru 4 în 1

Beko BHIN 120 Slim reprezintă un aparat de aer condiţionat ultra modern, cu performanţe superioare în climatizare, capabil să asigure cel mai optim mediu ambiental, indiferent de temperatura de la exterior, totul într-un mod pe cât se poate de rapid şi de economic.

Îţi vorbesc despre o variantă de 12.000 BTU/h la răcire/încălzire, ce beneficiază de filtru 4 în 1, de afişaj modern LED, de control din telecomandă, de kit de instalare inclus şi de tehnologia avansată Inverter.

Se recomandă în mod special birourilor, dormitoarelor şi restul încăperilor cu dimensiuni de până la 25mp.

Vine cu un raport preţ-caliatate foarte favorabil, costul de achiziţie fiind de doar 1.899 de lei (vezi preţ actualizat) în oferta magazinului online eMag.

Datorită exteriorului de culoare albă, al ameblor unităţi, se va integra perfect în orice circumstanţă. Nu sunt foarte mult de spus la capitolul design, ci doar că modelul de faţă poartă o construcţie ceva mai slim decat modelele convenţionale. În rest, unitatea interioară măsoară 940 x 265 x 335mm şi cântăreşte 11kg, iar cea exterioară măsoară 830 x 530 x 340mm şi cântăreşte 31kg.

Mai este disponibil şi în stocul celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko BHIN 120 Slim :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită faptului că funcţionează pe baza tehnologiei avansate Inverter, principalele avantaje ale aparatului sunt: consumul energetic redus, aparatul fiind clasificat în clasa energetică A+ la încălzire şi A++ la răcire, performanţa superioară la răcire şi modul de utilizare mai silenţios. Zgomotul produs în timpul utilizării de către unitatea interioară ajunge la maxim 56 de decibeli, pe când cel produs de către unitatea exterioară ajunge la maxim 64 de decibeli.

În ceea ce îl privesc funcţiile, pune la dispoziţie funcţia de încălzire, funcţia de răcire, funcţia de dezumidificare, funcţia de dezgheţare automată, funcţia Jet, funcţia auto restart, modul Sleep/Night şi timer-ul.

Actifour reprezintă sistemul de filtrare al aparatului de tip 4 în 1. Astfel, beneficiază de patru tipuri de filtre diferite, astfel încât să asigure un aer cât mai proaspăt şi cât mai curat. Cele patru filtre sunt: filtrul Photic Catalyst, filtru Catechin, filtrul Silver Ion şi Filtrul Hepa.

Funcţia timer duce la o autonomie ridicată a aparatului, întrucât odată setat va funcţiona independent de acţiunile utilizatorului.

O altă funcţie inteligentă este reprezentată şi de către funcţia Auto Restart ce permite aparatului să îşi reia activitatea, în cazul unor întreruperi accidentale de curent.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko BHIN 120 Slim este un sistem de AC cu Inverter, foarte modern şi performant, capabil să obţină un mediu ambiental confortabil, indiferent de vremea de afară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • Inverter
  • 12.000 BTU/h
  • Filtru Cold Plasma Ion Generator
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.