Beko BHIN 090 Slim – aparat de AC Slim, cu filtru 4 în 1

Foarte puţin timp mai este până când vara îşi va intra cu adevărat în rol, iar disconfortul creat din cauza căldurii na va da mari bătăi de cap. De aceea, am ales să îţi vorbesc despre o soluţie de climatizare avantajoasă şi eficientă, respectiv aparatul de aer condiţionat cu tehnologie Inverter.

Beko BHIN 090 Slim reprezintă un aparat de aer condiţionat cu compresor Inverter, conceput după ultimele tehnologii revoluţionare, astfel încât este capabil să îţi asigure ţie şi familiei tale un mediu ambiental după bunul plac. Este o variantă ultra modernă, cu un aspect slim, ce se integrează perfect în orice stil şi situaţie.

Are o capacitate de 9.000 BTU atât la încălzire, cât şi la răcire, control din telecomandă, kit de instalare inclus, filtru 4 în 1 şi afişaj LED, ce pune la dispoziţie informaţii despre temperatura şi funcţia setată. Pe lângă acestea, deţine o serie de funcţii avansate, ce sunt orientate astfel încât să asigure cel mai ridicat nivel de confort.

Modelul de faţă este disponibil în magazinul de specialitate eMag, la preţul online de achiziţie de doar 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, aşa cum am spus, beneficiază de o construcţie Slim, foarte modernă şi elegantă. În rest, ar fi de specificat că ambele unităţi sunt de culoare albă, culoare ce le face foarte uşor de integrat în orice stil. Pe partea tehnică, ar fi de spus că unitatea exterioară cântăreşte 30kg şi măsoară 830 x 530 x 340mm, pe când cea interioară cântăreşte 11kg şi măsoară 940 x 265 x 335mm.

Acelaşi produs electrocasnic de climatizare se regăseşte şi în magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu Beko BHIN 090 Slim :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Datorită tehnologiei Inverter de care se bucură, aparatul de faţă este capabil să ofere performanţe superioare mult mai rapid, într-un mod pe cât se poate de eficient, din punct de vedere al consumului energetic. Astfel, acest lucru se datorează compresorului cu funcţionare graduală, ce obţine cu până la 30-40% o eficienţă energetică mai bună, în comparaţie cu modelele clasice, cu On/Off.

Vis-a-vis de eficienţa energetică oferită de acest aparat de AC, ar fi de spus că specialiştii l-au încadrat în clasele A+ şi A++, asta în funcţie de modul de utilizare.

În plus de asta, această tehnologie avansată oferă şi un mod de utilizare mult mai silenţios. Aşadar, zgomotul produs de unitatea interioară este de 56 de decibeli, iar cel produs de unitatea exterioară de 64 de decibeli.

Funcţiile acestui aparat de AC cu Inverter sunt: funcţia Jet, funcţia de dezumidificare, funcţia de încălzire/răcire, funcţia de dezgheţare automată, modul Sleep/Night şi Timer.

Aşa cum am spus şi mai sus, beneficiază de filtru 4 în 1, precum: filtru Photic Catalyst, filtru Hepa, filtru Silver Ion şi filtru Catechin. Toate acestea vor asigura eliminarea bacteriilor şi alergenilor de tot felul, îndepărtând mirosurile neplăcute, lăsând în urmă un aer proaspăt şi sănătos.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Beko BHIN 090 Slim este un aparat de climatizare cu Inverter, capabil să asigure un mediu confortabil, într-un mod pe cât se poate de eficient, în privinţa consumului energetic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A++
  • 9.000 BTU/h
  • Inverter
  • Filtru Cold Plasma Ion Generator
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.