Beko BDEU 180 Inverter – aparat de AC din clasa A++, cu 18.000BTU şi cu kit de instalare inclus

Destul de puţin timp mai este până când vara o să îşi intre cu adevărat în rol, astfel ar fi cazul să te pregăteşti din timp cu o soluţie eficientă de climatizare, pentru a îţi oferi un mediu ambiant cât mai confortabil. Varianta mea pentru zilele toride de vară, ar fi un aparat de aer condiţionat performant, precum noul model de la Beko.

Beko BDEU 180 Inverter reprezintă o variantă excelentă de aparat de aer condiţionat, datorită faptului că funcţionează pe baza tehnologiei Inverter, lucru ce aduce un plus de eficienţă energetică şi o utilizare silenţioasă. Modelul de faţă este potrivit unui living sau dormitor spaţios, capabil să asigure într-un mod rapid cel mai optim mediu ambiental.

Provine din clasa A++, are o capacitate de răcire/încălzire de 18.000 BTU, deţine filtru antibacterian, 3 trepte de ventilare, control din telecomandă şi un afişaj discret, de tip digital. Este de subliniat faptul că vine standard cu kit de instalare, lucru ce te scuteşte de un cost în plus.

În privinţa preţului, vine cu un raport preţ-calitate destul de favorabil, astfel este disponibil la eMag la doar 3.149 de lei (vezi preţ actualizat).

Nu sunt foarte mult de spus la capitolul aspect, ci doar că prezintă un aspect clasic, ambele unităţi fiind pe un fond de culoare albă. Unitatea ce vine montată în interior măsoară standard 955 × 315 × 226mm şi cântăreşte 11.6kg, iar cea din exterior măsoară 830 × 629 × 285mm, cântărind 41.3kg.

Imagini cu Beko BDEU 180 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia avansată Inverter oferă cele mai eficiente soluţii de răcire şi încălzire, garantând în acelaşi timp o funcţionare silenţioasă şi eficientă din punct de vedere energetic. Astfel, zgomotul produs la interior ajunge undeva la 60db, iar cel produs la exterior la 65db.

Pe partea de funcţii, beneficiază de funcţia de dezumidificare, de funcţia de încălzire, de funcţia de răcire, de funcţia timer, funcţia de ventilare, de funcţia auto restart şi de modul Sleep/Night.

La capitolul consum, variază între clasa de eficienţă energetică A (la încălzire) şi clasa de eficienţă energetică A++ (la răcire). Coeficientul de randament sezonier pe care îl oferă ar fi SEER 6.1 la răcire şi SCOP 3.8 la încălzire.

Funcţia Dry, respectiv cea de dezumidificare asigura un mediu ambiental optim, dezumidificând eficient încăperea. Este ideală atunci când vremea de afară este ploioasă, ori când atemosfara interioară este umedă.

Sleep/Night este un mod de funcţionare economic, ce permite o încălzire/răcire treptată, stabilizându-se în jur de 2h. Pe când funcţia Timer oferă posibilitatea programării momentului de pornire/oprire automat.

Din punct de vedere al filtrării, deţine filtru de purificare al aerului, precum şi filtru antibacterian. Mulţumită acestora, aer din habitaclu va fi unul pe cât se poate de sănătos şi de proaspăt, prevenind eficient diversele bacterii şi alergeni.

Este de specificat faptul că deţine compresor Rotary din gama Highly. Reprezintă un model rotativ ce garantează un flux continuu de aer, fără întreruperi sau pulsaţii, precum la aparatele convenţionale dotate cu compresor cu piston.

Concluzie :

În concluzie, Beko BDEU 180 Inverter este un sistem de aer condiţionat cu Inverter, un produs electrocasnic de climatizare performant şi eficient, foarte util în orice locuinţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Kit de instalare inclus
  • Clasa A++
  • Filtru de purificare aer
  • 18.000 BTU
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.