BaByliss W-Tech E712PE – aparat de tuns cu acumulator, cu trimmer pentru urechi şi nas

BaByliss W-Tech E712PE este un aparat de tuns fără fir, cu o performanţă ridicată la tăiere, conceput pentru a oferii o utilizare confortabilă şi corectă în orice situaţie.

Deţine un acumulator (Li-Ion) cu o autonomie de până la 30 de minute de utilizare, cu o durată de încărcare de 16 ore. Dispune de lame din oţel inoxidabil, cu 32 de trepte de tăiere şi cu un interval de lungimi între 3 – 36mm.

În privinţa preţului, este un aparat de tuns foarte avantajos şi accesibil, ce se poate achiziţiona de la eMag cu numai 109 lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, prezintă o construcţie ergonomică, extrem de confortabilă la utilizare, de culoare neagră. Mulţumită dimensiunilor sale reduse, oferă o depozitare pe cât se poate de uşoară, chiar şi în bagajul de vacanţă.

Acelaşi aparat de tuns BaByliss îl regăsim şi în stocul magazinului Flanco.

Imagini cu BaByliss W-Tech E712PE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Performanţa ridicată la tăiere, se datorează pe deplin lamelor din oţel inoxidabil, de tip W-Tech cu până la 25% mai rapide. Sunt extrem de calitative şi de eficiente, ce beneficiază de auto-lubrifiere şi autoascuţire, fiind detaşabile şi lavabile sub jet de apă. Lungimile de tăiere sunt de la 3 – 18mm şi de la 21 – 36mm.

Se laudă cu sistemul de reglare Smart, conceput pentru a garanta un bărbierit comod, cu rezultate perfecte.

Deţine trimmer pentru urechi şi nas, un sistem avansat de tăiere circulară, extrem de eficace, ce înlătură părul nedorit cu uşurinţă şi rapiditate.

Odată cu aparatul de tuns, vor veni şi următoarele accesorii: trimmer-ul pentru nas/urechi, o periuţă de curăţare, un pieptene şi o geantă pentru depozitarea acestora.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, BaByliss W-Tech E712PE este un aparat de tuns de calitate, dotat cu trimmer pentru urechi/nas, ce asigură rezultate ideale, cu un mod de utilizare confortabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aparat de tuns fără fir
  • Rezistent la apă
  • Lame din oţel inoxidabil
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.