BaByliss IPL Homelight G934E – epilator fără fir cu IPL, modern şi eficient

BaByliss IPL Homelight G934E este un epilator eficient fără fir, ce asigură un confort ridicat în utilizare, reprezentând o soluţie ideală mai ales celor ce folosesc pentru prima dată un astfel de model cu IPL. Este pe cât se poate de practic şi de eficient, vis-a-vis de alte epilatoare prezente pe piaţă, cu lumină intens pulsată.

Se laudă cu 5 setări de intensitate a luminii, compatibile oricărui tip de piele. Se bucură de o eficienţă superioară dovedită clinic, astfel obţine o epilare perfectă, cu până la 90% mai puţin păr. Acţionarea acestuia este deloc dureroasă, indiferent de zona corpului (axială/inghinală). Dispune de lampă de cuarţ cu până la 100.000 de flash-uri, de bliţ cu acţionare manuală şi de senzor de contact.

Preţul de achiziţie este unul corect, pe măsura caracteristicilor sale numeroase. Aşadar, modelul de faţă este comercializat de eMag la preţul online de 607 lei (vezi preţ actualizat).

Pe lângă specificaţiile de bază, aduce după acesta un mare plus, reprezentat de către design-ul său compact şi modern. Desigur, pe lângă faptul că oferă o utilizare confortabilă şi rapidă, garantează şi o depozitare uşoară, fapt ce permite purtarea acestuia în bagajul de vacanţă.

Acelaşi epilator fără fir se poate procura şi de la Flanco.

Imagini cu BaByliss IPL Homelight G934E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dacă vrei să faci o schimbare şi să înlocuieşti epilatorul cel vechi, ori să îţi achiziţionezi primul tău aparat de acest fel, datorită faptului că te-ai săturat de epilatul clasic, precum cel cu bicul, ceară sau cu epilator cu pesete, atunci cu siguranţă modelul de faţă este o alegere inteligentă. Spun asta datorită faptului că realizează un epilat rapid şi eficient, capabil să reducă pilozităţile cu până la 90% doar după câteva luni de folosire. Rezultatele sunt garantate clinic, acţionând fără pic de durere, indiferent de ce zona a corpului este vorba, respectiv faţă sau corp, fiind astfel testat dermatologic

În acest fel, utilizându-l de acasă vei economisi timp preţios şi bani pe care i-ai fii dat la saloanele pentru înfrumuseţare.

Odată ce utilizaţi un astfel de epilator, trebuie să purtaţi obligatoriu ochelari de protecţie, care desigur vin la pachet odată cu aparatul, deoarece nu este indicat să priviţi lumina pulsată de acesta.

Este un model fără UV, ce are o dimensiune de aplicare de până la 3 cm² cu 100.000 de impulsuri de lumină. Se acordă o atenţie specială pielii, astfel intensitatea luminii este de 4J/ cm².

Concluzie :

Acestea fiind spuse, BaByliss IPL Homelight G934E este un epilator fără fir eficient, ce realizează epilare cu lumină intens pulsată, ce asigură cele mai bune rezultate, rapid, comod şi eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 5 trepte de viteză
  • Senzor de contact
  • Fără fir
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.