BaByliss I-Pro ST387E – placă de îndreptat părul slim, cu înveliş ceramic

BaByliss I-Pro ST387E reprezintă un produs electrocasnic ideal oricărei femei, mai exact o placă de îndreptat părul modernă, ce beneficiază de un înveliş protector fin din ceramică, de cea mai bună calitate. Este un produs ergonomic, extrem de plăcut şi de confortabil la utilizare, ce obţine rezultate peste aşteptări.

Poate fi folosită atât pe părut uscat, cât şi pe cel umed, în ambele situaţii oferind aceleaşi rezultate excelente, fără a deteriora vreun moment firele de par. Este capabilă să atingă temperatura maximă de 235 grade C, beneficiind bineînţeles de reglaj pentru setarea temperaturii. Prezintă şi un display modern digital, ce informează în legătură cu temperatura dorită.

Această placă de par I-Pro ST387E se poate achiziţiona din oferta eMag, la numai 250 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie modernă şi elegantă, extrem de uşor de manevrat. Poartă o culoare de negru în combinaţie cu argintiu, plus finisaje plăcute cromatice. Dimensiunle plăcilor slim măsoară standard 24 x 120mm.

Acelaşi produs de înfrumuseţare este disponibil şi în stocul celor de la Elefant, evoMag, Flanco şi ClickShop.

Imagini cu BaByliss I-Pro ST387E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este o placă ideală atât pentru a odula părul, cât şi pentru a îl îndreaptă cu uşurinţă, în cel mai scurt timp posibil. Obţine cel mai elegant look, fără a mai fi nevoie să te deplasezi la un salon de înfrumuseţare.

Pe partea laterală a plăcii, dăm peste butoanele de reglare a temperaturii. Se laudă cu 6 nivele de temperatură cuprinse între 140°C şi 235°C, în funcţie de fiecare tip de par, indiferent dacă este lung sau scurt.

Deţine şi un mecanism de blocare, foarte eficient atunci când aparatul nu este folosit, protejând astfel plăcile cu înveliş din ceramică.

Beneficiază de funcţia de oprire automată după 60min de neutilizare, de funcţia de ionizare, de suport rezistent termic şi de element de încălzire i-TEMP (PTC + încălzire instantanee + repartiţie omogenă a căldurii).

Concluzie :

Concluzionând, BaByliss I-Pro ST387E este o placă de indraptat părul performantă, modernă şi eficientă, capabilă să asigure rezultate excepţionale, fără a mai fi nevoie de a apela la un salon de înfrumuseţare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Temperatură maximă 235°C
  • Display digital
  • Înveliş Ceramic
  • Slim 24mm
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.