BaByliss I-Pro C525E – ondulator de par eficient, cu înveliş ceramic

BaByliss I-Pro C525E reprezintă o soluţie inteligentă dacă este în căutarea unui ondulator de par performant, confortabil şi plăcut la utilizare, cu un preţ de achiziţie de invidiat. Cu siguranţă un astfel de produs de înfrumuseţare este util oricărei femei ce se respectă, datorită rezultatelor excepţionale pe care le asigură, chiar din faţă oglinzii de acasă.

Este vorba despre un aparat de coafat, ce obţine cele mai reuşite bucle sau onduleuri, într-un mod rapid şi uşor. Deţine un înveliş protector din ceramică, având o singură treaptă de viteză. În ciuda atâtor funcţii inteligente, aduce după el şi un minus, acela fiind că se poate utiliza doar pe părul uscat.

La capitolul preţ, se prezintă excepţional de bine, putând fi achiziţionat de la eMag cu doar 164 de lei (vezi preţ actualizat).

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al design-ului, astfel este evidenţiată printr-un aspect ultra modern, de culoare negru-argintiu. Construcţia sa distinsă şi compactă, asigură o utilizare pe cât se poate de comodă, dar şi de rapidă, indiferent de coafura aleasă.

Acelaşi ondulator de par accesibil se poate achiziţiona şi de la evoMag sau ClickShop.

Imagini cu BaByliss I-Pro C525E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Desigur, odată ce utilizaţi un astfel de produs, trebuie ţinut cont ce tip de par aveţi. Astfel, în funcţie de tipul părului, pune la dispoziţie 10 trepte de temperatură, cuprinse între 150 – 200°C. Pragul temperaturii de 200°C se poate atinge în doar 60 de secunde., graţie funcţiei de încălzire rapidă.

Nivelul temperaturii poate fii urmărit de pe ecranul LCD modern pe care îl deţine.

Obţine foarte rapid şi comod cele mai atractive onduleuri sau bucle mătăsoase medii excelente, datorită suprafeţei protectoare Ceramic Intense. Rezultatele sunt asemănătoare precum ale celor mai profesionişti stilişti, obţinute în saloanele de coafor.

Pentru o siguranţă sporită în utilizare, vârful ondulătorului este rece, astfel previne accidentele neplăcute.

Deţine stand încorporat, buton de Pornit/Oprit şi cablu de alimentare rotativ, ce împiedică încurcarea acestuia, asigurând o utilizare comodă. Diametrul aparatului măsoară standard 25mm.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, BaByliss I-Pro C525E este un ondulator de par avantajos, ce asigură bucle superbe şi onduleuri atractive, într-un mod confortabil, rapid şi eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Înveliş din ceramică
  • Sistem automat de ondulare
  • 150°C – 200°C
  • Ecran LCD
Contra:
  • Se poate folosi doar pe părul uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.