BaByliss I-Pro AS530E – perie rotativă de par, cu design compat şi înveliş ceramic

BaByliss I-Pro AS530E este o perie de par de tip rotativă, concepută pentru a oferi o coafare uşoară şi rapidă, stilizând părul după bunul plac.

Este o perie de 700W putere, cu două direcţii de rotaţie, cu două trepte de vitează, cu funcţie e aer cald/rece, benefciind de un strat protector ceramic.

La capitolul preţ de achiziţie, pot spune că este un produs de înfrumuseţare accesibil, ce se poate dobândi din oferta celor de la eMag cu numai 183 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi aspect, remarcăm o construcţie ergonomică de culoare alb/violet, ce asigură o utilizare comodă şi pe cât se poate de rapidă.

Acelaşi produs de înfrumuseţare se regăseşte şi în magazinele online evoMag, Clickshop, Flanco şi Cel.

Imagini cu BaByliss I-Pro AS530E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Design-ul compact, cu mâner subţire asigură o coafare rapidă şi confortabilă, uscând şi aranjând parul, fără a depune foarte mult efort.

Se poate folosi atât pe părul uscat, cât şi pe părul umed, oferind aceleaşi rezultate ireproşabile în ambele situaţii.

Deţine o perie specială din par natural şi suprafaţă ceramică, ce garantează rezultate excepţionale, chiar dacă părul este scurt sau mediu.

Ar fi de specificat funcţia de ionizare şi funcţia de aer rece, cele două setări de temperatură, cele două sensuri de rotaţie, butonul de pornit/oprit şi cablul de alimentare rotativ.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, BaByliss I-Pro AS530E este un produs de înfrumuseţare ideal oricărei femei, o perie de păr rotativă ce promite o utilizare pe cât se poate de confortabilă şi de rapidă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Perie rotativă
  • 2 trepte de viteză
  • Putere 700W
  • Utilizare pe par uscat şi umed
  • 2 direcţii de rotaţie
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.