Babyliss Curl Secret Fashion Edition C900E – ondulator de păr modern, cu placare ceramică

Babyliss Curl Secret Fashion Edition C900E este un ondulator ideal pentru bucle perfecte, realizate în cel mai scurt timp şi în cel mai confortabil mod posibil, datorită construcţiei sale ergonomice.

Reprezintă un model de ondulator cu două trepte de temperatură, respectiv de 180°C şi de 205°C, ce beneficiază de placare ceramică de calitate înaltă, concepută pentru a oferi strălucire şi netezire părului, fără a îl deteriora.

Este un produs de înfrumuseţare foarte convenabil ca şi cost de achiziţie, astfel ondulatorul de faţă este comercializat de către eMag cu doar 299 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, ar fi de specificat faptul că se alimentează la 230 V / 50 Hz, având lungimea cablului de alimentare de 1.8m, ce îţi oferă destul spaţiu să te desfăşori. În privinţa aspectului, remarcăm un design modern şi compact, de culoare neagră, ce cântăreşte în jur de 739g.

Acelaşi ondulator este comercializat şi de către magazinele online Clickshop, Flanco şi Cel.

Imagini cu Babyliss Curl Secret Fashion Edition C900E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Discutăm despre un ondulator de păr capabil să realizeze cele mai reuşite bucle, datorită învelişului ceramic. Este o placare ceramică, respectiv un element profesional ce garantează rezultate de durată şi pe cât se poate de rapide.

Se bucură de tehnologia avansată Auto-Curl, un sistem ce transformă automat părul în bucle, înainte de încălzire, oferind o ondulare rapidă şi uniformă, în doar câteva minute.

Deţine două trepte de temperatură, trepte ce asigură încălzire la 180°C sau la 205°C, în funcţie de par şi de coafură. Este de specificat faptul că modelul de faţă se poate folosi doar pe părul uscat, beneficiind de 3 timpi de ondulare, pentru obţinerea diverselor modele de bucle.

Operaţiunea odulatorului este automată 100%, acesta fiind echipat cu un motor digital, cu o autonomie de viaţă de până la 5.000 de ore de utilizare.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Babyliss Curl Secret Fashion Edition C900E este un ondulator de par ideal oricărei femei, datorită faptului că realizează cele mai reuşite coafuri de durată, într-un timp foarte scurt.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Înveliş din ceramică
  • Sistem automat de ondulare
  • 180°C – 205°C
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.