BaByliss Curl Secret C901PE – produs de înfrumuseţare, cu sistem automat de ondulare

BaByliss Curl Secret C901PE este un ondulator modern, extrem de uşor de utilizat, care cu siguranţă fiecare femeie şi-l doreşte pentru bucle de lungă durată.

Discutăm despre un produs de înfrumuseţare ideal, ce se poate utiliza doar pe păr uscat, benficiind de un înveliş protector din ceramică, de doua trepte de temperatură, de sistem automat pentru bucle si de timer.

Ca şi preţ, este un model accesibil, ba chiar avantajos, astfel se poate achiziţiona la numai 309 lei (vezi preţ actualizat) din oferta celor de la eMag.

În privinţa aspectului, observăm o construcţie ultra modernă, ergonomică, ce asigură o utilizare confortabilă. Este de culoare roz şi are lungimea cablului de alimentare de până la 1.9m.

Acelaşi ondulator atractiv îl regăsim şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu BaByliss Curl Secret C901PE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un ondulator extrem de uşor de utilizat, datorită tehnologiei Auto Curl, ce garantează cele mai reuşite bucle pe o durată lungă de timp, obţinute cu cel mai mic efort.

În privinţa siguranţei, beneficiază de un strat protector din ceramică, ce aduce un plus de strălucire şi netezire părului.

Ca şi eficienţă, se bucură de un sistem alternativ pentru rezultate uniforme, astfel setarea temperaturii este între 185°C – 205°C, pentru obţinerea buclelor de diferite tipuri.

Concluzie :

În concluzie, ondulatorul BaByliss Curl Secret C901PE este un produs atractiv, ce se laudă cu sistemul automat pentru bucle reuşite, ideal oricărei femei ce se respectă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Ondulator cu încălzire pentru bucle
  • Sistem automat pentru bucle
  • Utilizare pe păr uscat
  • Ergonomic
  • 205 °C
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.