BaByliss C902PE – ondulator modern cu înveliş din ceramică

BaByliss C902PE este un ondulator eficient, un produs pentru înfrumuseţare, ideal oricărei femei ce doreşte să arată bine întotdeauna.

Avem de-a face cu un aparat modern, ce beneficiază de înveliş din ceramică, ce se poate utiliza doar pe părul uscat, realizând o coafură de invidiat.

Că şi preţ, după părerea mea este un ondular accesibil, ce se poate achiziţiona din oferta magazinului online eMag cu doar 289 de lei (vezi preţ actualizat).

Este evidenţiat printr-o construcţie ergonomică, având cablul de alimentare cu lungimea de 1.9m, oferind o utilizare pe cât se poate de confortabilă şi de rapidă.

Acelaşi ondulator BaByliss îl întâlnim şi în magazinele online Flanco şi Altex.

Imagini cu BaByliss C902PE :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un ondulator de coafat cu două trepte de temperatură, pentru tipuri diferite de par, respectiv prima treaptă la 185 °C, iar cea de-a două treaptă la 205 °C.

Se poate alimenta la 120-240V/Hz, beneficiind de oprire automată, de buton de ON/OFF, pe LED, de Timer şi de sistemul automat de ondulare.

Mulţumită învelişului eficient din ceramică te vei bucura întotdeauna de o utilizare în siguranţă, cu un efect special de strălucire şi netezire, obţinând fără efort cele mai reuşite bucle pentru o durată îndelungată de timp.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, BaByliss C902PE este un ondulator cu înveliş din ceramică, ce garantează un coafat rapid şi comod, pentru o perioada îndelungată de timp.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Înveliş din ceramică
  • Sistem automat de ondulare
  • Utilizare pe păr uscat
  • 185 °C – 205 °C
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.