Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H

Astăzi vom vorbi despre un notebook de ultimă generație, extrem de performant și de accesibil, ce se remarcă printr-o portabilitate extraordinară.

Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H este un model al generației 2015, capabil să facă față activităților de zi cu zi, cât și a celor mai complexe. Se laudă cu o configurație tehnică de ultimă oră, având un procesor recent, extraordinar de bun, o capacitate de 8Gb RAM și un SSD de 128Gb.

Prețul de achiziție este puțin cam mare, de 2.999lei (Vezi preț actualizat), ținând cont că vorbim despre un notebook, cu ecranul de 13.3inch.

Ca și design, este un laptop plăcut, prezentând elemente moderne și bine finisate. Vine construit integral din plastic, un material foarte calitativ, de culoare neagră. Vine echipat cu Touch Pad cu suport pentru gesturi multi-atingere, astfel funcționalitatea va fi extrem de rapidă și ușoară. Cântărește numai 1.2Kg, iar construcția măsoară doar 324 x 12.3 x 226 mm, astfel va oferii o portabilitate excepțională.

Imagini cu Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cu spuneam, ecranul este de numai 13.3inch, de tip LCD LED. Este un display de tip Anti-Glare, ce reproduce imagini la o rezoluție de 1920 x 1080pix., într-un format Full HD.

Configurația este alcătuită dintr-un procesor model nou, resprectiv Intel Core M-5Y10, rulat la 800MHz. Este un procesor de ultimă generație ce se bucură de Turbo Boost, astfel frecvență va crește până la 2.0GHz. În completarea configurației dispune de o placă video Intel HD Graphics 5300, de tip integrată, cu chipset intel.

Tot la interior, găsim o capacitate de 8Gb de memorie RAM, de tip DDR3 și o capacitate de memorie flash de 128Gb, de tip SSD.

La nivel multimedia, trebuie spus că nu deține DVD RW, ci doar o cameră Web HD, cititor de carduri SDXC, un microfon integrat și o linie audio inclusă în tehnologia SonicMaster, de tip Banc & oufsen ICEpower.

Dispune de un port micro HDMI, de 3 porturi USB 3.0, de o ieșire audio, de Bluetooth și de conexiunea la internet prin Wi-Fi.

În concluzie, putem spune că modelul Asus Zenbook UX305FA(MS)-FC095H este ideal celor ce vor o portabilitate excelentă, un desing plăcut și un nivel bun de performanță.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core de 800MHz (Turbo Boost 2GHz)
  • Placă video integrată Intel HD Graphics 5300
  • 8Gb RAM
  • 128GB memorie flash
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.