Asus X751LK-T4027D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Asus X751LK-T4027D este un laptop performant și extrem de calitativ, capabil să execute orice tip de activitate, ba chiar și pe cele mai solicitante, asta datorită configurației hardware de care se bucură.

Este un dispozitiv ce include cele mai recente și performante componente, pentru a fi întotdeauna pregătit pentru o utilizare într-o gamă largă de aplicații. Pe lângă această excelentă configurație, cuprinde și o serie de specificații numeroase, ce oferă un grad superior de divertisment.

Pe partea de design, se remarcă printr-un aspect stilat, cu finisaje și detalii moderne. Este un device atrăgător, fiind conceput pe un exterior argintiu, având o calitate excelentă a construcției. Prezintă dimensiuni compacte de 415 x 30 – 35 x 272 mm și o greutate nu foarte mare, de doar 2.8Kg, astfel conferă o portabilitate excepțională.

Acestea fiind spuse, un astfel de gadget Asus, extrem de calitativ, performant și atrăgător, se achiziționează la un super preț, de doar 3.399lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU  Laptop Asus X751LK-T4027D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

De acesta dată, discutăm despre un laptop cu un grad de performanță mai ridicat, ce vine proiectat cu un display de tip LCD LED, ceva mai mare, având o diagonală de 17.3inch. Se bucură de un format Full HD de 1920 x 1080pixeli și totodată de funcția specială Glare, adică este un display de tip lucios.

Pe partea de configurație tehnică am putea spune că excelează, având la bază un super procesor Intel Core i7, model 4510U. Este un procesor puternic, ce are un cache de 4Gb și o frecvență de tactare de 2GHz. Însă, grație tehnologiei Turbo Boost, de la Intel, acesta putere de rulare este dezvoltată în mod automat până la 3.1GHz, doar în cazul în care este nevoie.

Tot la acest nivel, se prezintă și cu o placă video GeForce, model GTX 850M. Este o placă de tip dedicată, ce are o capacitate de memorie video de 2Gb, de tip DDR3, iar nVidia este producătorul chipest-ului video.

Capitolul multimedia se lăudă cu o serie de specificații numeroase, precum: DVD RW, difuzoare stereo incluse în tehnologia SonicMaster, cameră Web, microfon încorporat și cicitor de carduri SD și MMC.

La nivel de conectivitate, dispune de o serie de conexiuni și porturi foarte utile, ca: un port mini VGA, o ieșire audio, un port HDMI, trei porturi USB 3.0, RJ-45 pentru Rețea 10/100/1000, Wireless și Bluetooth.

În concluzie, Asus X751LK-T4027D este un dispozitiv ultra performant și extrem de atrăgător, ce va face față oricăror cerințe complexe, sau mai puțin complexe.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i7
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED
  • Full HD
  • Glare
  • SonicMaster
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Web VGA
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.