Asus X751LB-TY150D – un ultrabook portabil şi atractiv, ce asigură o productivitate ridicată

Asus X751LB-TY150D se află printre cele mai puternice şi calitative laptop-uri ale momentului, un device destinat oricăror sarcini de lucru, mai simple sau mai complexe, indiferent dacă acestea sunt susţinute de acasă sau din deplasare.

Avem de-a face cu un model protabil, proiectat cu un acumulator de tip Li-Ion cu 4 celule, cu tastatură numerică şi internaţională şi cu un touchpad imens, ce benficiază de gesturi multi-touch. Ar fii de specificat, că deţine ca şi accesoriu, geantă pentru laptop, ideală în călătoriile de afaceri.

Preţul device-ului este pe măsura performanţelor şi a calităţii acestuia, astfel cei de la eMag îl comercializează cu preţul de 2.849 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa asepectului, cât şi al detaliilor tehnice, se remarcă printr-un design atrăgător şi portabil. Laptop-ul de faţă cântăreşte în jur de 2.8Kg, măsoară 415 x 30.4 – 35.5 x 272(W x H x D) mm, având carcasa construită din plastic calitativ, de culoare neagră.

Acelaşi device portabil şi performant de la Asus îl întâlnim şi în magazinele online Altex şi Flanco.

Imagini cu Asus X751LB-TY150D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului dispozitiv, găsim un display imens, de 17.3inch, cu o rezoluţie High Definition +, de 1600 x 900pix. Vorbim despre un ecran Glare, de calitate înaltă, ce asigură redarea uni conţinut video de calitate.

Vis-a-vis de nivelul performanţelor, beneficiază de o configuraţie puternică, compusă dintr-un procesor i5, rulat la o frecvenţă de 2.2GHz (Turbo Boost 2.7GHz), dintr-o capacitate de 4Gb de memorie RAM şi dintr-o placă video dedicată, GeForce 940M.

Din punct de vedere al capacităţii de stocare, se laudă cu un Hard Disk extrem de generos, de tip HDD, cu capacitatea de 2Tb.

Ca şi multimedia, dispune de: DVD Rw, de microfon integrat, de cameră Web VGA, de cititor de carduri (MMC şi SD) şi de ieşiri audio stereo, îmbunătăţite prin tehnologia superioară SonicMaster.

La nivel de conectivitate se bucură de 3 x USB 2.0, de VGA, de ieşire audio, de HDMI, de Bluetooth 4.0, de Reţea 10/100/1000 şi de Wireless 802.11 b/g/n.

Acestea fiind spuse, Asus X751LB-TY150D este un laptop de ultimă generaţie, echipat cu o configuraţie hardware puternică, remarcat printr-un desing portabil şi modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 2Tb memorie de stocare
  • Placă video GeForce 940M
  • HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.