Asus X751LB-TY149D – un laptop performant, portabil şi distins, de 17.3″

Laptop-ul Asus X751LB-TY149D este un nou model al acestui an, un device de calitate, ce surprinde printr-un display generos, printr-un aspect portabil şi modern, dar şi printr-o configuraţie hardware destul de bună.

Deţine în dotare o baterie de tip Li-Ion, cu 4 celule, ce garantează o autonomie ridicată de funcţionalitate, dispunând de tastatură numerică şi internaţională, plus de un touchpad generos, cu diferite acţiuni.

Preţul de achiziţionare este pe măsura caracteristicilor şi specificaţiilor, astfel modelul de faţă este pus în vânzare de către eMag la preţul de 2.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Este pus în lumină de către un aspect ultra modern şi elegant, fiind “îmbrăcat” cu o carcasă distinsă din plastic, de culoare neagră. Construcţia device-ului cântăreşte în jur de 2.8Kg şi măsoară 41.5 x 3.55 x 27.2 (W x H x D)cm.

Acelaşi laptop de ultimă ora este scos la vânzare şi de către magazinul online Flanco.

Imagini cu Asus X751LB-TY149D :

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam şi mai sus, se laudă cu un ecran imens, de 17.3”, de tip Glare. Este un display lucios, ce redă conţinutul într-un format HD+, la o rezoluţie de 1600 x 900p.

Hardware vorbind, dispune de un procesor i3, cu o frecvenţă de tact de 2.1GHz, de o placă video din gama GeForce, model 940M, de tip dedicată şi de o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz.

Pe partea de stocare se descurcă excepţional, astfel beneficiază de un Hard Disk de tip HDD, cu capacitatea de 2Tb.

Se prezintă destul de bine şi din punct de vedere multimedia, astfel deţine DVD Rw, microfon integrat, cameră Web, cititor de carduri SD şi MMC şi o linie audio stereo excelentă.

La nivel de conectivitate, prezintă 3 porturi USB 3.0, un port VGA, o ieşire audio, un port HDMI, Bluetooth, LAN şi Wireless.

În concluzie, laptop-ul Asus X751LB-TY149D este un model generos, de calitate înaltă, ce garantează o productivitate ridicată şi un nivel de funcţionalitate ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 2Tb HDD
  • Placă video GeForce 940M
  • HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.