ASUS X556UV-XX001D – dispozitiv modern de generaţie nouă, cu performanţe hardware avansate

ASUS X556UV-XX001D este un dispozitiv Free Dos de generaţie nouă, un laptop atrăgător atât la capitolul aspect, cât şi la capitolul performanţe hardware. Reprezintă o alegere potrivită fie lucrului intens de la birou, fie celui de pe teren.

Standard include un acumulator de tip Lithium-Polymer cu 2 celule. Este o baterie de calitate bună, ce asigură o autonomie prelungită în condiţii decente de lucru.

Acest model X556UV-XX001D poate fi procurat online direct din magazinul de specialitate eMag, cu preţul accesibil de 2.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Privindu-l din punct de vedere estetic, deţine o construcţie ultra-modernă şi portabilă din plastic de calitate înaltă. Este de culoare albastru închis, are o greutate de doar 2.3kg şi măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm.

Atât tastatura internaţională/numerică, cât şi touchpad-ul generos cu suport multi-touch, vor garanta o utilizare precisă, confortabilă şi rapidă.

Acelaşi laptop recent poate fi procurat şi din magazinele online Flanco şi evoMag.

Imagini cu ASUS X556UV-XX001D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Producătorul consacrat Asus a echipat noul device cu un LCD LED de tip glare, ce măsoară o diagonală des întâlnită de 15.6 inch. Reproduce un conţinut calitativ, la o rezoluţie High Definition de maxim 1366 x 768 pixeli.

La nivel de performanţe hardware, include un procesor Intel Core i5 – 6200U, realizat pe arhitectura Skylake. Este un model cu două nuclee, ce are un Cache de 3.0Gb şi o tehnologie de 14 nm. Rulează din fabrică la o frecvenţă de 2.3GHz, încă cu ajutorul modului Turbo Boost poate ajunge până la maxim 2.8GHz.

Din punct de vedere al graficii, deţine atât un procesor grafic integrat Intel HD Graphics 520, cât şi o placă video dedicată GeForce 920MX. Cea dedicată are o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3, având la bază ca şi caracteristici video speciale tehnologia nVidia Optimus.

Ca şi memorie, vine standard cu 4Gb de tip DDR4 de memorie RAM (cu o frecvenţă de 2.13GHz), precum şi cu o capacitate de 1Tb de tip HDD (cu 5400rpm) de memorie de stocare.

În privinţa dotărilor multimedia, pune la dispoziţie o cameră Web VGA, un cititor de carduri SD, două difuzoare audio stereo (SonicMaster), un microfon integrat şi o unitate optică DVD Rw.

Conectivitatea acestui notebook Asus constă în: o ieşire audio, un port HDMI, un port VGA, un port USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth 4.0, LAN (Rj-45) şi Wireless 802.11 b/g/n.

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X556UV-XX001D reprezintă un laptop performant de calitate foarte bună, capabil să garanteze o utilizare rapidă, fluidă şi corectă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • De ultimă generaţie
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.