ASUS X556UQ-XX018T – laptop performant cu sistem de operare Microsoft Windows 10 Home 64 biţi

ASUS X556UQ-XX018T reprezintă un laptop performant din punct de vedere hardware, evidenţiat printr-un aspect modern, elegant şi portabil. Este o variantă concepută după noile generaţii şi tehnologii, capabilă să facă faţă oricăror cerinţe şi activităţi de lucru.

Avem de-a face cu un device ce deţine instalat sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home (64 biţi). Vine la pachet împreună cu un trial de 30 de zile pentru noul Microsoft Office 365 Customers. Înglobează un acumulator de tip Lithium-Polymer cu 2 celule, autonomia de lucru fiind de până la 4-5 ore.

Acest model X556UQ-XX018T este disponibil la preţul online de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat) în magazinul de specialitate eMag.

Privind din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie portabilă cu finisaje şi detalii ultra-moderne. Este conceput dintr-un plastic de calitate înaltă, de culoare albastru închis. Cântăreşte în jur de 2.3kg şi măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm.

Atât touchpad-ul generos (multi-touch), cât şi tastatura numerică/internaţională, vor garanta un mod de utilizare confortabil, precis şi rapid.

Imagini cu ASUS X556UQ-XX018T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Cei de la Asus au echipat dispozitivul de faţă cu un display de tip LCD LED, ce măsoară 15.6inch în diagonală. Vorbim despre un ecran Glare, adică lucios, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie HD de 1366x768pix.

Ca şi performanţe hardware, dăm peste un procesor Intel Core i7 – 6500U, conceput pe noua arhitectură Skylake. Are la bază două nuclee, o tehnologie de 14 nm şi un Cache de 4Mb. Standard tactează la o frecvenţă de 2.5GHz, însă cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, în cazuri extreme poate ajunge la o frecvenţă de 3.1GHz.

Grafica acestui laptop Asus constă într-un procesor grafic integrat HD Graphics 520, precum şi într-o placă video dedicată GeForce 940MX. Cea dedicată, vine cu chipset video de la nVidia şi cu o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3. Ca şi caracteristici speciale, se laudă cu tehnologia nVidia Optimus.

Este prevăzut cu o capacitate de memorie RAM de 4Gb de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.13GHz. Ca şi memorie de stocare a datelor şi fişierelor se laudă cu o capacitate de 1Tb de tip HDD, cu o viteză de 5400rpm.

Conectivtiatea laptop-ul constă în următoarele: un port USB 3.0, un port USB 2.0, un port VGA, o ieşire audio, un port HDMI, conexiune Bluetooth, Wi-Fi şi LAN.

Cât despre dotările multimedia, deţine un cicitor de carduri SD, un WebCam VGA, un microfon integrat, o unitate DVD Rw şi două difuzoare stereo SonicMaster.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, ASUS X556UQ-XX018T este un laptop modern cu performanţe hardware avansate, ideal atât pentru sarcinile de zi cu zi, cât şi pentru cele mai complexe.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • De ultimă generaţie
  • Modern
  • Microsoft Windows 10 Home 64 biti
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.