ASUS X556UQ-XX016D – laptop performant şi modern ideal pentru productivitate şi divertisment

ASUS X556UQ-XX016D este un dispozitiv modern şi portabil, dedicat în mod special pentru divertisment şi productivitate. Reprezintă o soluţie avantajoasă din punct de vedere al raportului dintre calitate şi preţ, fiind astfel ideal atât acasă, cât şi în deplasare.

Include o platformă hardware bună şi bine echilibrată, venind standard din fabrică Free DOS. Deţine un acumulator Lithium Polymer cu 2 celule, pentru o autonomie mare de lucru.

Acest model X556UQ-XX016D poate fi achiziţionat şi din magazinul de specialitate eMag, la preţul online de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind partea estetică, observăm o construcţie modernă şi calitativă, integral construit din plastic de culoare albastru închis. Cât despre detaliile tehnice, are o greutate de 2.3kg şi măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm.

Productivitatea se datorează implicit atât touchpad-ului generos cu acţiuni multi-touch, cât şi tastaturii confortabile de tip internaţională/numerică.

Gadget-ul de faţă este disponibil online şi în magazinele evoMag şi CEL.

Imagini cu ASUS X556UQ-XX016D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul Asus este proiectat cu un ecran LCD LED, ce măsoară o diagonală des întâlnită de 15.6 inch. Reprezintă un display de calitate foarte bună, de tip Glare (lucios), ce asigură o rezoluţie HD la 1366 x 768p.

Privind performanţele hardware din dotare, dăm peste un procesor Intel Core i5 – 6200U, conceput pe noua arhitectură Skylake. Are la bază 2 nuclee, un Cache de 3Mb şi o tehnologie de 14 nm. Rulează standard la o frecvenţă de 2.3GHz, iar cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost poate ajunge la 2.8GHz.

La nivel de grafică, beneficiază atât de procesorul integrat HD Graphics 520, cât şi de placă video dedicată GeForce 940MX. Cea dedicată are o capacitate de memorie video de 2Gb, chipsetul video fiind realizat pe platforma producătorului nVidia. Este de reţinut faptul că se bucură şi de tehnologia avansată nVidia Optimus.

Este echipat cu o capacitate de 4Gb de tip DDR4 de memorie RAM, cu o frecvenţă de 2.13GHz. În privinţa stocării de date şi fişiere, deţine un HDD cu capacitatea de 1Tb, cu o viteză de 5400 de rotaţii pe minut.

Vine prevăzut cu o unitate DVD Rw, cu două difuzoare audio stereo (SonicMaster), cu un microfon integrat, cu o cameră Web VGA, precum şi cu un cititor de carduri SD.

Iar ca şi conectivitate, deţine un port VGA, un port HDMI, un port USB 2.0, un port USB 3.0, o ieşire audio, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n şi LAN (Reţea 10/100/1000).

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X556UQ-XX016D este un dispozitiv performant şi modern de generaţie nouă, conceput pentru divertisment şi productivitate.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware excelente
  • Portabil
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.