ASUS X556UJ-XX007D – laptop de generaţie nouă, convenabil şi modern

ASUS X556UJ-XX007D provine din ultimele generaţii de laptop-uri apărute anul acesta, un model cu performanţe hardware foarte bune, remarcat printr-un aspect ultra modern, de cea mai bună calitate. Prin prisma acestor specificaţii este capabil să asigure atât o funcţionalitate ireproşabilă, cât şi o utilizare pe cât se poate de confortabilă.

Este proiectat în mod special pentru divertisment şi multitasking, fiind o alegere extrem de practică. Stadard este Free Dos, fapt ce permite utilizatorului să îşi instaleze sistemul de operare dorit. Chiar dacă este cu 5% mai slim decât modelele anterioare, problema încălzirii va fi prevenită de către tehnologia IceCool, ce îl va menţine întotdeauna rece.

Acest laptop Asus se găseşte disponibil în magazinul online de specialitate eMag, la preţul de numai 2.099 de lei (vezi preţ actualizat).

Se prezină excelent şi pe partea de aspect, lucru ce se datorează implicit finisajelor şi trăsăturilor moderne, dar şi construcţiei din plastic, de cea mai bună calitate. Este de culoare maro închis, cântăreşte în jur de 2.3kg şi măsoară 382 x 25.5 x 256(W x H x D) mm.

Include atât tastatură internaţională, cât şi numerică, precum şi un touchpad de dimensiuni generoase, cu suport multi-atingere. Toate acestea vor garanta o utilizare comodă, dar şi rapidă şi corectă.

Laptop-ul de faţă se poate procura şi din ofertele celor de la Altex, CEL, ClickShop sau evoMag.

Imagini cu ASUS X556UJ-XX007D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum ne-a obişnuit gama premium, majoritatea device-urilor includ procesoare implementate pe arhitectura Skylake, precum şi modelul de faţă. Aşadar, deţine un procesor i5, model 6200U, cu două celule, cu o tehnologie de 14nm şi cu un Cache de 3Gb. Frecvenţa de tactare a procesorului este de 2.3GHz, însă mulţumită modului Turbo Boost poate creşte până la 2.8GHz. Alături, stă procesorul grafic HD Graphfics 520, de tip integrat.

Producătorul Asus a decis să echipeze acest model şi cu o placă video GeForce 920M de tip dedicată, cu capacitatea de memorie video de 2Gb. Chipset-ul video aparţine producătorului nVidia, placa video beneficiind totodată şi de tehnologia nVidia Optimus.

Dispune de un ecran cu protecţie Glare, capabil să ofere un conţinut de calitate, cu imagini naturale şi viu colorate. Este un LCD LED de 15.6 în diagonală, ce asigură o rezoluţie maximă de 1366x768p într-un format High Definition.

În ceea ce îl priveşte capacitatea de memorie RAM, este proiectat cu 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvenţă de 1.6GHz. Iar ca şi capacitate de stocare de date, pune la îndemână o unitate HDD de 1Tb, cu 5400rpm.

Pe partea de dotări multimedia, dispune de DVD Rw, de microfon integrat, de WebCam VGA, de cititor de carduri SD, precum şi de difuzoare audio stereo (SonicMaster).

La nivel de conectivitate, este proiectat cu un port USB 2.0, cu un port USB 3.0, cu un port VGA, cu un port HDMI, cu o ieşire audio, precum şi cu Bluetooth, LAN şi Wireless.

Concluzie :

Concluzionând, ASUS X556UJ-XX007D este un laptop de calitate înaltă, un device cu performanţe foarte bune, capabil să ofere o funcţionalitate şi o utilizare ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Aspect modern
  • Free DOS
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.