ASUS X556UB-XX040T – laptop portabil şi modern, cu performanţe hardware superioare

ASUS X556UB-XX040T se laudă cu o platformă hardware superioară, extrem de bine echilibrată, ce îl face capabil să susţină orice tip de sarcină şi activitate de lucru. Reprezintă un laptop de calitate foarte bună, conceput după ultimele tehnologii şi funcţii avansate ale momentului.

Îşi face apariţia standard cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home (64 biţi). Bineînţeles acceptă orice versiune de sistem de operare Windows şi Linux. Acumulatorul Lithium-Polymer cu 2 celule va garanta o autonomie de lucru de până la 4-5 ore.

Acest model X556UB-XX040T poate fi procurat şi online direct din magazinul de specialitate eMag, cu preţul de 2.949 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, remarcăm un exterior elegant de culoare maro închis. Este o construcţie portabilă de calitate foarte bună, cu detalii şi finisaje ultra-moderne. Cântăreşte aproximativ 2.3kg şi măsoară standard 382 x 25.5 x 256 (W x H x D) mm.

Atât tastatura numerică/internaţională, cât şi touchpad-ul multi-touch generos vor garanta o utilizare confortabilă, rapidă şi precisă în orice situaţie.

Imagini cu ASUS X556UB-XX040T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul dispozitiv de la Asus vine conceput cu un ecran de tip LCD LED, ce măsoară 15.6 inch în diagonală. Reprezintă un display de calitate foarte bună, de tip Glare (lucios), ce reproduce imaginea la o rezoluţie High Definition de 1366 x 768 pixeli.

Ca şi performanţe hardware, vine proiectat cu un procesor Intel Core i7 – 6500U, realizat pe recenta arhitectură Skylake. Dispune de 2 nuclee, de o tehnologie de 14 nm şi de un Cache de 4Mb. Standard tactează la o frecvenţă de 2.5GHz, însă datorită modului Turbo Boost poate ajunge până la 3.1GHz.

Grafică este asigurată atât de procesorul integrat HD Graphics 520, cât şi de placa video dedicată 940M. Cea dedicată deţine o capaciate de memorie video de 2Gb de tip DDR3, având chipset-ul video de la nVidia.

Acceptă să fie echipat cu până la maxim 16 de tip DDR3 de memorie RAM, însă din fabrică vine cu doar 4Gb cu o frecvenţă de 1.6GHz. Ca şi stocare de fişiere şi date, pune la dispoziţie un HDD (5400rpm) cu capacitatea de 1TB.

Din punct de vedere multimedia, pune la dispoziţie o unitate DVD Rw, două difuzoare audio stereo (SonicMaster), un microfon integrat, un cititor de carduri SD şi un WebCam VGA.

Cât despre conectiviate, include două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI, un port VGA, o ieşire audio, conexiune Bluetooth, conexiune Wi-Fi şi LAN (RJ-45).

Concluzie:

Concluzionând, ASUS X556UB-XX040T este un laptop recent cu performanţe hardware superioare, capabil să asigure o portabilitate ridicată şi o funcţionalitate pe măsură.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware puternice
  • Portabil
  • Modern
  • Microsoft Windows 10 Home 64 biti
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.