ASUS X556UB-XX040D – laptop modern şi accesibil, cu performanţe premium

ASUS X556UB-XX040D reprezintă un laptop atractiv de ultimă generaţie, ce include o configuraţie hardware de top, împachetată într-un design ultra modern, pe măsură. Este o alegere potrivită atât activităţilor de zi cu zi, cât şi celor mai complexe, ce necesită o putere de procesare mai mare.

Vine echipat cu o baterie de tip Li-Ion cu două celule, ce oferă o autonomie de lucru în condiţii decente destul de generoasă. Standard nu rulează niciun sistem de operare, astfel este Free DOS, lucru ce permite utilizatorului să îşi aleagă sistemul de operare dorit.

În ceea ce îl priveşte preţul, este un laptop foarte avantajos, disponibil de curând şi la eMag, la doar 2.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă un aspect foarte plăcut, datorită finisajelor şi elementelor moderne pe care le poartă. Carcasa este construită din plastic de calitate premium, de culoare maro închis. Pe partea tehnică, ar fi de spus că dimensiunile standard ale device-ului măsoară 382 x 25.5 x 256(W x H x D) mm, greutatea acestuia fiind de doar 2.3kg.

Touchpad-ul multi-touch împreună cu tastatura numerică şi internaţională vor asigura o utilizare pe cât se poate de comodă şi de rapidă în orice situaţie.

Acelaşi device premium se regăseşte şi stocul celor de la evoMag, Altex, CEL şi Flanco.

Imagini cu ASUS X556UB-XX040D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest laptop Asus vine echipat cu un LCD LED de 15.6 inch în diagonală, ce asigură o rezoluţie HD la maxim 1366x768p. Stratul de protecţie Glare duce la reproducerea unui conţinut de calitate foarte bună, cu imagini naturale şi viu colorate.

În ceea ce îl privesc performanţele, ascunde un procesor i7, model 6500U, cu două nuclee. Este un model puternic, realizat pe arhitectura Skylake, capabil să tacteze la o frecvenţă de 2.5GHz. Ei bine, datorită tehnologiei avansate Turbo Boost, frecvenţa de tactare a procesorului va creşte în cazuri extreme până la 3.1GHz. Totodată, se laudă şi cu procesorul grafic HD Graphics 520, de tip integrat.

Producătorul a proiectat modelul de faţă şi cu o placă video dedicată din seria GeForce, model 940M. Deţine chipset video de la nVidia, capacitatea memoriei video fiind de 2Gb, de tip DDR3.

Deţine o unitate HDD cu 5400rpm, cu capacitatea de memorie de stocare de 1Tb. Ca şi memorie RAM, are doar o plăcuţă de 4Gb, de tip DDR3. Însă, se poate realiza un upgrade, ajungând la maxim 16Gb, de tip DDR3.

Din punct de vedere multimedia, dispune de două difuzoare stereo (SonicMaster), de un microfon integrat, de o cameră Web VGA, de DVD RW, precum şi de cititor de carduri SD.

Iar ca şi conectivitate, pune la îndemână, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port VGA, un port HDMI, o ieşire audio, conexiune Bluetooth, Wireless şi LAN (port RJ-45).

Concluzie :

Acestea fiind spuse, ASUS X556UB-XX040D este o variantă premium, un laptop de calitate foarte bună, capabil să asigure o funcţionalitate excelentă în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe foarte bune
  • Aspect modern
  • Free DOS
  • Portabil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.