Asus X555LN-XX058D

Doriți să vă procurați un laptop, dar nu v-ați decis încă ce model să alegeți? Ei bine, astăzi venim cu o recomandare excelentă, care vă va face să vă hotărâți în privința alegerii unui laptop.

Așadar, Asus X555LN-XX058D este un dispozititv inteligent, recent apărut pe piața electronicelor, ce oferă o utilizare excepțională și un aspect ireproșabil. Vine pregătit să ruleze orice tip de aplicație foarte rapid și fluent, datorită funcțiilor sale inteligente, astfel încât să te poți bucura în orice moment de utilizarea acestuia.

După cum spuneam, prezintă un design ultra modern, ce se evidențiază prin trăsături elegante și bine definite. Are o greutate de 2.3Kg și dimensiuni extrem de reduse, de doar 382 x 25.8 x 256 mm. Vine standard pe culoarea negru, având materialele din construcție de o calitate de grad superior.

Putem remarca tastatura numerică, inclusiv cea internațională și totodată touchpad-ul generos, cu funcții de gesturi multi-atingere.

Acestea fiind spuse, Asus X555LN-XX058D este gadget-ul perfect ce oferă o utilizare și o portabilitate pe cât se poate de ușoară, regăsindu-se la prețul de ofertă, de doar 2.299lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Asus X555LN-XX058D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul configurație hardware, regăsim proiectat un procesor de ultimă generație, Intel Core I7, model 4510U. Vine creat pe arhitectura Haswell, având la bază un cache de 4Gb, 2 nuclee și o frecvență de rulare de 2GHz. Însă, făcând parte dintr-o serie ultimă de procesore, se bucură de tehnologie superioară Turbo Boost, de la Intel, ce dezvoltă o frecvență de rulare de până la 3.1GHz, doar în momentul în care este necesar.

Vine în completare cu o placă video nVidia, de tip dedicată. Este un model de placă video din seria GeForce, model 840M, având o capacitate de memorie video de 2GHz, de tip DDR3.

Display-ul este unul cu o diagonală obișnuită, de 15.6inch, de tip LCD LED. Prezintă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli și are la bază caracteristica specială, Glare. În final, vă veți bucura de
imagini excelente, de o calitate ireproșabilă.

Tot la interior, regăsim proiectat un HDD generos, cu o capacitate de 1Tb, de tip SATA , cu o viteză de rotație 5400rpm. Mai beneficiază și de o capacitate de memorie RAM destul de bună, de 4GB, de tip DDR3, care poate fi dezvoltată până la 8Gb, de tip DDR3.

La capitolul multimedia, regăsim ca unitate de scriere/citire un DVD RW, mai găsim microfon integrat, cititor carduri (SD, SDHC, SDXC), cameră Web (VGA) și un sistem audio stereo SonicMaster.

Conectivitatea are la bază mai multe porturi, precum un port USB 2.0, două USB 3.0, un port mini VGA, o ieșire audio, un port HDMI, Bluetooth, Wireless și un port RJ-45 pentru conectarea la internet prin cablu.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
 • Intel Core i7
 • Intel HD Graphics 4400
 • LCD LED
 • HD
 • GeForce 840M
 • SonicMaster
 • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
 • Glare
 • Web
 • 1 x mini VGA
Contra:
 • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.