Asus X555LN-XX057D

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Și de această dată Seria X de la Asus, ne surprinde cu un model de notebook extrem de practic și eficient pentru toții utilizatorii. Asus X555LN-XX057D nu este un model foarte scump, însă prezintă o configurație destul de bună și un design modern, ce a fost îmbunătățit cu o notă de eleganță și rafinament.

Costul de achiziție al acestui notebook Asus X555LN-XX057D este de doar 2.249lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent pot spune, ținând cont de desing-ul modern și performanța de care dispune.

Comparativ cu seria anterioară, modelul de față prezintă un aspect cu 5% mai subțire, astfel oferă o portabilitate excelentă și o utilizare ireproșabilă. Vine echipat cu un Touch-pad generos, cu control intuitiv multi-punct, ce duce la o utilizare mult mai rapidă și mai corectă a device-ului.dispune.

Imagini cu Asus X555LN-XX057D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Relaxează-te privind un film bun la o calitate superioară, mulțumită ecranului de tip LCD LED, din dotare. Acesta prezintă o diagonală obișnuită de 15.6inch și un format HD cu o rezoluție de 1366x768p. Grație caracteristicii speciale Glare, vei beneficia de imagini naturale, cu un contrast puternic și viu colorate.

În spatele acestui ecran LCD LED este proiectat să tacteze un procesor Intel Core i5, model 4210U. Creat pe arhitectura Haswell, are la bază 2 nuclee ce îl fac pregătit să ruleze la o frecvență de 1.7GHz. Fiind un procesor destul de bun și de nou, beneficiază de noua tehnologie Intel Tubo Boost. Aceasta mărește puterea procesorului în mod automat, până la 3Gb, doar în cazul în care este nevoie. În final, te vei bucura oricând de o rulare fluidă și rapidă a tuturor aplicațiilor.

Placa video este una de tip Dedicată, ce dispune de o capacitate de memorie video de 2Gb. Face parte din seria GeForce, model 840M al producătorului NVIDIA.

SonicMaster este tehnologia avansată, ce stă la baza calității excelente a sunetului, ce vine formată din două boxe stereo integrate. Așadar, te vei bucura de un sunet omnidirecțional și de înaltă fidelitate.

Se descurcă uimitor și pe partea memoriei, având proiectat un Hard Disk de tip SATA, foarte generos, cu o capacitate de stocare de 1Tb. Tot la acest capitol, găsim și o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, îndeajuns pentru rularea aplicațiilor și a sistemului de operare.

Fii pregătit să navigezi pe internet foarte simplu și rapid, cu ajutorul Rețelei (RJ-45) de acasă ori prin intemediul Wireless-ului integrat. Noul model îți pune la îndemână câteva căi de conectare, pentru a realiza legături între device-uri, precum: un port USB 2.0, două USB 3.0, o ieșire audio, Bluetooth, un port HDMI și un port mini VGA.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i5
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Display LCD LED
  • Format HD
  • Placa video dedicat
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.