ASUS X555LJ-XX741D – laptop accesibil ca şi preţ, portabil şi atractiv

Asus X555LJ-XX741D reprezintă un laptop de generaţie nouă, dotat cu o configuraţie hardware bună, evidenţiat printr-un design modern şi portabil.

În dotarea acestuia găsim un acumulator Li-Polymer (cu două celule), un touchpad de tip multi-touch, tastatură internaţională, dar şi numerică, neavând standard niciun sistem de operare instalat.

În privinţa preţului, este un laptop convenabil şi avantajos aş spunse, astfel se poate procura cu numai 2.099 de lei (vezi preţ actualizat), din oferta magazinului online eMag.

Pe partea tehnică, avem de-a face cu o construcţie integrală din plastic, pe un fond de culoare neagră. Are o greutate de doar 2.3Kg şi măsoară standard 382 x 25.8 x 256(W x H x D) mm.

Acelaşi laptop atractiv îl întâlnim şi în stocurile celor de la evoMag, Flanco, Cel şi Altex.

Imagini cu ASUS X555LJ-XX741D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului laptop, găsim un ecran de 15.6inch, de tip glare. Este un LCD LED cu rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli, ce oferă o calitate video foarte bună.

Hardware vorbind, beneficiază de un processor i3, tactat la o frecvenţă de 1.7GHz, de o placă video dedicată, din gama GeForce 920M şi de o o capacitate de memorie RAM de tip DDR3, de 4Gb.

O altă caracteristică a acestui laptop ar fi capacitate de stocare a datelor de 500 Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

În privinţa capitolului multimedia, se laudă cu o linie audio stereo, optimizată prin tehnologia SonicMaster, cu o cameră Web VGA, cu un microfon integrat, cu un cititor de carduri şi cu unitate DVD Rw.

La fel de bine se descurcă şi la capitolul conectivitate, astfel deţine două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, o ieşire audio, un port HDMI, un port VGA, LAN, Wireless şi Bluetooth.

Concluzie :

În concluzie, Asus X555LJ-XX741D este un laptop atrăgător atât din punct de vedere estetic cât şi hardware, raportat la un preţ de achiziţie extrem de avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 2Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video GeForce 920M
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.