Asus X555LJ-XX443D – un device atractiv și performant, perfect pentru lucrul la birou, dar și pentru teren

Asus X555LJ-XX443D este un laptop de ultimă generație, un dispozitiv ce vine dotat cu acumulator Li-Ion cu două celule, nu dispune de sistem de operare preinstalat, prezintă un aspect atractiv și un nivel ridicat de performanțe.

La interiorul acestuia, întâlnim un procesor Intel Core i3, un procesor grafic integrat Intel HD Graphics 5500, o capacitate de 500Gb memorie de stocare și 4Gb memorie RAM.

Un astfel de laptop se poate achiziționa din gama celor de la eMag, cu prețul avantajos de doar 2.049 de lei (vezi preț actualizat).

Se bucură de securitate Kensington Lock, de tastatură numerică, de tastatură internațională și de un touch-pad cu gesturi multi-touch. Carcasa cel îl îmbracă este de culoare argintie și vine realizată dintr-un plastic de calitate foarte bună. Are o greutate de doar 2.3Kg și măsoară numai 382 x 25.8 x 256(W x H x D)mm.

Imagini cu Asus X555LJ-XX443D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, configurația hardware ce stă la baza acestui device, vine alcătuită dintr-un procesor i3, rulat la o frecvență de tact de 2.0GHz, dintr-o placă video ce provine din seria GeForce 920M, de tip dedicată și dintr-o capacitate de memorie RAM de tip DDR3, de 4Gb.

Se bucură de un display Glare, adică lucios, de 15.6inch. Asigură un format HD la o rezoluție de 1366 x 768pix și cele mai naturale contraste și culori.

Restul datelor de stocare, gen fotografii, muzică, filme și așa mai departe, vor fii stocate pe Hard Disk-ul de 500Gb, de tip HDD.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu un WebCam VGA, cu un microfon integrat, cu cititor de carduri SD, cu unitate optică DVD RW și cu două difuzoare integrate, optimizate prin tehnologia audio avansată SonicMaster.

Mai vine echipat și cu două porturi USB 3.0, cu un port USB 2.0, cu o ieșire audio, cu VGA, cu un port HDMI, cu un port RJ-45, cu Wireless și cu Bluetooth 4.0.

Așa cum am spus, este un model extrem de portabil, astfel pentru a te însoții în călătoriile tale într-un mod ușor și sigur, ideală este o geantă pentru laptop Case Logic slim PNC 216 pentru 16″, pe Negru sau Verde.

În concluzie, laptop-ul Asus X555LJ-XX443D este un device atractiv, flexibil și cu performanțe ridicate, ideal pentru activitați de zi cu zi, dar și pentru cele mai complexe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 920M
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.